Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Afvalcontainer 4m3 verhuur​

Snel en gemakkelijk online

Huur snel en gemakkelijk een container bij Maton Groep

Containers van 4m3

Op zoek naar een een container voor een grote bouw, verbouw of sloop klus? In de 4m3 past heel veel afval? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers voor afval. Wij hebben ook containers van 2m3, 4m3, 6m3, 8m3,10m3 en 11 m3.  Wist u dat wij, naast containerverhuur, het afval ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar.

U kunt kiezen uit de volgende type afvalcontainers:

  • Bouw en sloop
  • Dakleer-bitumen
  • Groenafval
  • Grofvuil
  • Houtafval
  • Puinafval
  • Zand en grond
grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

Huur uw container van 4m3 bij Maton Groep

Al jaren levert Maton Groep containers voor allerlei soorten afval. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een 4m3 afvalcontainer en hun afval op een verantwoorde manier verwerkt.

Handig tijdens uw verbouwing

Een afvalcontainer huurt u om het afval van een verbouwing aan uw huis of werkzaamheden aan uw tuin te laten afvoeren. Naast dat u het afval kwijt kunt in de container tijdens de verbouwing of werkzaamheden, scheelt het u ook veel tijd. U hoeft zelf niet op en neer naar de milieustraat te rijden.

Online afvalcontainer 4m3 huren

Het huren van de afvalcontainer gaat heel gemakkelijk. U kiest via onze website de grootte van de container en het type afval wat u in de container kwijt wilt. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is volledig all-in. Er komen dus geen kosten meer bij achteraf. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al duur genoeg.

Levering van de 4m3  afvalcontainer

Wij leveren de 4m3 afvalcontainer op de door u gewenste dag, dit kan vaak al binnen 24 uur. Wist u dat u niet thuis hoeft te zijn voor de levering? Wij plaatsen namelijk de container bij u op de stoep op de afgesproken plek. Zo hoeft u hier geen rekening mee te houden en kunt u gerust even naar de bouwmarkt tijdens het klussen. Heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met on op. 

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep