Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Afvalbak huren voor bouw- en sloopwerk

Snel en gemakkelijk online

Huur snel en gemakkelijk een afvalbak bij Maton Groep

Afvalbak voor elk type afval van bouw- en sloopwerk

Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres voor het huren van een afvalbak. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers, namelijk van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3. Maar dat is niet het enige wat wij doen. Wij verwerken ook uw afval op ons eigen terrein. Dit is enerzijds goed voor het milieu en anderzijds heeft u hier verder geen omkijken naar. 

grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

De verhuurder van afvalbakken

Al jaren levert Maton Groep afvalbakken voor allerlei soorten afval. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en hun afval op een verantwoorde manier verwerkt.

Afvalbak huren

Een afvalbak huurt u om het afval van een verbouwing aan uw huis of werkzaamheden aan uw tuin te laten afvoeren. Naast dat u het afval kwijt kunt in de afvalbak tijdens de verbouwing of werkzaamheden, scheelt het u ook veel tijd. U hoeft zelf niet op en neer naar de milieustraat te rijden.

Online huren

Het huren van de afvalbak gaat heel gemakkelijk. U kiest via onze website de grootte van de container en het type afval wat u in de container kwijt wilt. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is volledig all-in. Er komen dus geen kosten meer bij achteraf. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al duur genoeg.

Levering van de afvalbak

Wij leveren de afvalbak op de door u gewenste dag, dit kan vaak al binnen 24 uur. Wist u dat u niet thuis hoeft te zijn voor de levering? Wij plaatsen namelijk de container bij u op de stoep op de afgesproken plek. Zo hoeft u hier geen rekening mee te houden en kunt u gerust even naar de bouwmarkt tijdens het klussen.

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep