Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Afzetcontainer huren

Snel en gemakkelijk online

Huur snel en gemakkelijk een afzetcontainer bij Maton Groep

Afzetcontainers in allerlei soorten en maten

Bent u op zoek naar een container tijdens uw verbouwing thuis? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers voor afval. Wij hebben afzetcontainers van 4m3, 6m3, 10men 11 m3.  Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar.

U kunt kiezen uit de volgende type afzetcontainers:

  • Bouw en sloop
  • Dakleer-bitumen
  • Groenafval
  • Grofvuil
  • Houtafval
  • Puinafval
  • Zand en grond
grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

Afzetcontainers van Maton Groep

Al jaren levert Maton Groep afzetcontainers voor allerlei soorten afval. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en hun afval op een verantwoorde manier verwerkt.

Afzetcontainer huren

Tijdens het klussen in uw woning komt er vaak veel afval vrij. Denk bijvoorbeeld aan groenafval als u in de thuis aan het klussen bent of bouw en sloop afval als u aan een grotere klus in huis bezig bent. Het is dan prettig om dit afval direct op te kunnen ruimen. Zo blijft de werkruimte en doorgang zo vrij mogelijk en dat maakt het klussen een stuk makkelijker. 

Afvalverwerking

Naast dat u het afval direct in de afzetcontainer kwijt kunt, verzorgen wij ook de afvalverwerking. U heeft dus echt nergens meer omkijken naar. De kosten hiervan zitten al inbegrepen bij de huurprijs. Dat scheelt u dus tijd én geld.

Online huren

Het huren van de container gaat heel gemakkelijk. U kiest via onze website de grootte van de container en het type afval wat u in de container kwijt wilt. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is volledig all-in. Er komen dus geen kosten meer bij achteraf. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al duur genoeg.

Levering van de afzetcontainer

Wij leveren de container op de door u gewenste dag, dit kan vaak al binnen 24 uur. Wist u dat u niet thuis hoeft te zijn voor de levering? Wij plaatsen namelijk de container bij u op de stoep op de afgesproken plek. Zo hoeft u hier geen rekening mee te houden en kunt u gerust even naar de bouwmarkt tijdens het klussen.

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep