Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Gezocht: Allround binnendienstmedewerker

afzetcontainer huren waalwijk

Ben je op zoek naar een afwisselende en zelfstandige functie? Ben je toe aan een uitdaging? Wil je samen met een groep enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan het milieu en duurzaamheid? Lees dan vooral verder!

Wij zijn op zoek naar een proactieve, klantgerichte allround binnendienst medewerker als ervaren “rots in de branding” van de binnendienst van ons bedrijf Maton Groep B.V. voor 38 uur per week.

Maton Groep is gespecialiseerd in afvalinzameling, containerservice, gevelreiniging/-werken en recycling en vormt – samen met haar zusterbedrijf Maton-De Rooy (duurzaam slopen, asbestverwijdering en bodemsanering) – een duurzaam servicebedrijf dat met haar klanten en partners in de keten een lange termijn relatie opbouwt en op een flexibele, slagvaardige en kosteneffectieve wijze met hen samenwerkt en bijdraagt aan de circulaire economie.

Jouw werkzaamheden in het kort:

 • Je bent de rechterhand van het Hoofd Binnendienst voor het optimale verloop van de commerciële, operationele en administratieve processen in de binnendienst gericht op het realiseren van een hoge servicegraad voor onze klanten op een efficiënte wijze (we willen een resultaatgerichte, flexibele organisatie blijven met korte lijnen);
 • Je geeft meewerkend leiding aan de (ca. 4 medewerkers) die de telefoon opnemen, orders verwerken, klantvragen beantwoorden en de weegbrug bedienen en zorgt voor een proactieve, klantgerichte aanpak, juiste registraties (van onder andere: gewichten en afvalstromen) en gedisciplineerde opvolging;
 • Je werkt optimaal samen met de administratief medewerker van de binnendienst, zodat de facturatie juist, volledig en tijdig is.
 • Je hebt ervaring met debiteuren beheer.
 • Je bent beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en op 1 zaterdag in de
  maand.


Welke talenten breng jij mee?

 • Aantoonbare, allround ervaring in de binnendienst van een hectisch bedrijf;
 • Enthousiasme, gedrevenheid en discipline om te bouwen aan een optimale organisatie en
  bedrijfsvoering;
 • Flexibele en stressbestendige werkhouding;
 • In teamverband kunnen werken en mensen kunnen motiveren en leiden;
 • Je bent goed in (het toepassen en verder inrichten) van geautomatiseerde systemen
  (uiteraard met gespecialiseerde softwarepartijen) en daarbij behorende administratieve
  organisatie en interne controle;
 • Je communiceert open en direct en beheerst de Nederlandse taal;
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je woont in de omgeving van Waalwijk.


Hoe belonen wij jou?

Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden wij je een omgeving waarin plezierig, respectvol en inspirerend wordt samengewerkt en met korte, directe communicatielijnen met de directie. Er is ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en invloed uit te oefenen op jouw werk en je krijgt ondersteuning om jouw talenten verder te ontwikkelen. Natuurlijk bieden wij je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, mede afhankelijk van jouw ervaring.
Ben jij enthousiast voor deze functie in ons bedrijf? Solliciteer dan nu! Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en CV digitaal! ([email protected])