Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Bedrijfsafval container

Snel, gemakkelijk en voordelig online te huren bij Maton Groep.

Huur snel en gemakkelijk een bedrijfsafval container bij Maton Groep

Een container voor bedrijfsafval in alle formaten

Als bedrijf zijnde is de kans aanwezig dat u een aardige hoeveelheid afval produceert. In welke branche u ook werkzaam bent, u kunt altijd terecht bij Maton Groep om dit efficiënt en goedkoop op te laten halen. We leveren snel en gemakkelijk een bedrijfsafval container en kunnen uw bedrijfsafval ophalen wanneer u dat wenst.

Om te besparen op de kosten is het verstandig om afval gescheiden weg te gooien in verschillende bedrijfscontainers. Dat zorgt er ook voor dat wij de afvalstromen gemakkelijker kunnen sorteren en het beter recyclebaar is.

grote afzetcontainer huren
Op zoek naar een extra grote container? Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grond.

Wat is bedrijfsafval?

In onze ogen kan bedrijfsafval van alles zijn, aangezien geen één bedrijf hetzelfde is. We bieden diverse soorten rolcontainers met een inhoud van 240 tot wel 5000 liter, geschikt voor verschillende afvalstromen. Bij een bedrijfsafval container gaan we standaard uit van restafval, maar er zijn ook andere opties, zodat u plastic bedrijfsafval, papier, folie en glas. Op die manier kunt u gemakkelijk bedrijfsafval scheiden. Bedrijfsafval is te vergelijken met het huishoudelijk afval thuis. Dit betekent dat u verschillende afvalstromen bij elkaar mag gooien, maar dat het geen gevaarlijk en medisch afval mag bevatten. Ook olieachtige substanties, elektrische apparatuur en groter vuil zoals grofvuil, en stenen van bouw- en sloopafval kunnen we niet accepteren.

Wilt u deze afvalsoorten toch weggooien, dan kunt u beter even contact opnemen met de klantenservice zodat we u van de juiste container voorzien.

Afmetingen en opties

Wilt u graag op regelmatige basis bedrijfsafval op laten halen? Dan is het verstandig om van tevoren te bedenken hoe vaak u deze wilt laten legen en hoeveel afval u in de tussentijd produceert. Ook is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte u beschikbaar heeft om de bedrijfsafval container te plaatsen. Deze data bepaalt samen welke grootte voor u het handigst is om te huren. We bieden de volgende opties:

 

Afmetingen kunststof bedrijfscontainers:

 

– Een kleine rolcontainer van 240 liter voor bedrijfsafval, papier, folie en glas.

– Een kleine rolcontainer van 660 liter voor bedrijfsafval, papier, folie en glas.

– Een grote rolcontainer van 1100 liter voor bedrijfsafval, papier en folie.

– Een grote rolcontainer van 1700 liter voor bedrijfsafval, papier en folie.

 

Afmetingen stalen container bedrijfsafval:

 

– Een grote rolcontainer van 2500 liter voor bedrijfsafval, papier en folie.

– Een grote rolcontainer van 5000 liter voor bedrijfsafval, papier en folie.

Onze bedrijfsafval container is de goedkoopste

Bent u van plan om zakelijk een container te huren, dan bent u natuurlijk benieuwd naar de bedrijfsafval prijzen van Maton Groep. Deze zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de grootte, duur van de huur, de afvalstroom en de locatie waar de bedrijfscontainer geplaatst moet worden. Wilt u de container laten plaatsen in Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand of de Moer, dan is onze bedrijfsafval container de goedkoopste! Om de exacte prijs te ontvangen maken wij graag een maatwerk offerte voor u. Zo weet u precies aan welke bedrijfsafval prijzen u in uw situatie moet denken.

Heeft u veel grofvuil op uw bedrijventerrein of bent u bijvoorbeeld aan het verbouwen, dan kunt u het beste eenmalig een afvalcontainer huren. Deze kunnen we vanzelfsprekend tussentijds komen ledigen of voor langere tijd laten staan.

Bedrijfsafval wegbrengen bij Maton Groep

Wilt u liever zelf bedrijfsafval wegbrengen? Natuurlijk is dat ook mogelijk bij Maton Groep! U kunt bedrijfsafval storten op ons eigen terrein. Onze milieustraat is elke maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 7 uur. Maandag t/m donderdag kunt u tot 6 uur bedrijfsafval wegbrengen, op vrijdag tot half 6 en op zaterdag tot 2 uur ‘s middags. Bedrijfsafval afvoeren gaat erg gemakkelijk, omdat we gebruik maken van meerdere weegbruggen. U betaalt dus precies voor de hoeveelheid die u heeft ingeleverd. Zodra het afval is ingeleverd, sorteren we dit natuurlijk ook zodat we zoveel mogelijk materiaal recyclen. Heeft u liever helemaal geen omkijken naar het afval? Dan raden we het aan om toch een bedrijfsafval container te huren.

Kiezen voor Maton Groep

U wil natuurlijk zo min mogelijk omkijken hebben naar uw bedrijfsafval. Naast dat we u waar mogelijk ontzorgen met efficiënte leveringen, goede service en scherpe bedrijfsafval prijzen, zijn we ook elke dag bezig met milieuvriendelijkheid. Hoe goed we ook ons best doen om minder afval te produceren, het zal er altijd zijn. Met een bedrijfsafval container van Maton Groep zorgt u ervoor dat u er weinig omkijken naar heeft en wij zullen vervolgens het bedrijfsafval sorteren op een duurzame manier. Zo zorgen we ervoor dat uw afval grotendeels een tweede leven krijgt. Daarnaast worden al onze wagens vervangen door LNG vrachtwagens zodra ze aan vervanging toe zijn. Daarmee behalen we een CO2 reductie tot wel 90% vergeleken met hun voorgangers. Een bedrijfscontainer huren doet u dus met een gerust hart bij Maton Groep!

Lees meer
Lees minder

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep