Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Bedrijfsafval container bestellen

Snel, gemakkelijk en voordelig online te huren bij Maton Groep.

Huur snel en gemakkelijk een bedrijfsafval container bij Maton Groep

Een container voor bedrijfsafval in alle formaten

Wij beschikken over alle verschillende formaten bedrijfsafval containers, namelijk van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3. Maar dat is niet het enige wat wij doen. Wij verwerken ook uw afval op ons eigen terrein. Dit is enerzijds goed voor het milieu en anderzijds erg fijn voor u. U heeft hier dan verder geen omkijken naar. 

grote afzetcontainer huren
Op zoek naar een extra grote container? Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grond.

De keuze voor Maton Groep

Maton Groep levert al sinds 1987 containers voor allerlei soorten afval aan zowel particulieren als bedrijven. Duurzame klantrelaties staan bij ons voorop en daarom werken we zo flexibel en kostenefficiënt mogelijk. Gaat u een container huren voor bedrijfsafval bij Maton Groep, dan bent u er ook van verzekerd dat de inhoud op een verantwoorde manier verwerkt wordt. We regelen het voor u van A tot Z!

Afvalcontainer voor bedrijfsafval

Een afvalcontainer nodig voor uw bedrijfsafval? Wij leveren een bedrijfsafval container in verschillende formaten. Ideaal voor kleine, maar ook grotere bedrijven. Voor iedere bedrijf is er wel een gepaste bedrijfsafval container.

Afvalverwerking bedrijfsafval

Bij Maton Groep leveren we containers voor allerlei soorten afval, halen deze vervolgens op en verwerken de inhoud op eigen terrein. Dit doen we zo duurzaam mogelijk en dragen hiermee bij aan een circulaire economie. De kosten hiervoor zitten natuurlijk al inbegrepen in de huurprijs. U hoeft alleen te zorgen dat het bedrijfsafval in de container terecht komt en wij doen de rest!

Bedrijfsafval container huren via de website

Het huren van een container gaat heel gemakkelijk. U kiest online de grootte van de container en vervolgens voor bedrijfsafval. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is all-in, dus u hoeft niet bang te zijn voor kosten achteraf. Dat is wel zo prettig!

Levering van de bedrijfsafval container

Wij leveren de bedrijfsafval container op de door u gewenste dag, van maandag tot en met zaterdag. Dit is vaak al binnen 24 uur mogelijk, mocht dat gewenst zijn natuurlijk! We plaatsen de bedrijfsafval container bij u op de afgesproken plek, dus u hoeft er geen rekening mee te houden dat u thuis moet zijn. U bespaart tijd terwijl Maton Groep het regelt voor u en dat doen we graag!

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep