Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Bouw en sloopafval container bestellen

Snel, gemakkelijk en voordelig online te huren bij Maton Groep. Uw adres voor bouw en sloopafval containers

Huur snel en gemakkelijk een bouw en sloopafval container bij Maton Groep

Bouw en sloopafval container in allerlei formaten

Wij beschikken over alle verschillende formaten bouw en sloopafval containers, namelijk van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3. Maar dat is niet het enige wat wij doen. Wij verwerken ook uw afval op ons eigen terrein. Dit is enerzijds goed voor het milieu en anderzijds erg fijn voor u. U heeft hier dan verder geen omkijken naar. 

grote afzetcontainer huren
Op zoek naar een extra grote container? Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grond.

De keuze voor Maton Groep

Maton Groep levert al sinds 1987 containers voor bouw en sloopafval aan zowel particulieren als bedrijven. Duurzame klantrelaties staan bij ons voorop en daarom werken we zo flexibel en kostenefficiënt mogelijk. Gaat u een container huren voor bouw en sloopafval bij Maton Groep, dan bent u er ook van verzekerd dat de inhoud op een verantwoorde manier verwerkt wordt. We regelen het voor u van A tot Z!

Afvalcontainer voor bouw en sloopafval 

Een afvalcontainer nodig voor uw bouw en sloopafval? Wij leveren een bouw en sloopafval container in verschillende formaten. Zo heeft u altijd de juiste container voor uw bouw en sloopafval. 

Afvalverwerking bouw en sloopafval 

Bij Maton Groep leveren we containers voor allerlei soorten afval, halen deze vervolgens op en verwerken de inhoud op eigen terrein. Dit doen we zo duurzaam mogelijk en dragen hiermee bij aan een circulaire economie. De kosten hiervoor zitten natuurlijk al inbegrepen in de huurprijs. U hoeft alleen te zorgen dat het bouw en sloopafval in de container terecht komt en wij doen de rest!

Bouw en sloopafval container huren via de website

Het huren van een container gaat heel gemakkelijk. U kiest online de grootte van de container en vervolgens voor bouw en sloopafval . U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is all-in, dus u hoeft niet bang te zijn voor kosten achteraf. Dat is wel zo prettig!

Levering van de bouw en sloopafval container

Wij leveren de bouw en sloopafval container op de door u gewenste dag, van maandag tot en met zaterdag. Dit is vaak al binnen 24 uur mogelijk, mocht dat gewenst zijn natuurlijk! We plaatsen de bouw en sloopafval container bij u op de afgesproken plek, dus u hoeft er geen rekening mee te houden dat u thuis moet zijn. U bespaart tijd terwijl Maton Groep het regelt voor u en dat doen we graag!

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep