Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Afvalcontainer huren in De Moer

Vandaag nog bij u in De Moer op de stoep

Container nodig voor uw verbouwing in De Moer?

Huur direct een container met hoge korting in De Moer

Bent u op zoek naar een container in De Moer? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers en u ontvangt bij Maton Groep een hoge regiokorting. Huur uw container en wij zetten deze bij u in De Moer op de stoep. Ook op zaterdag.

  • Ruim 30 dagen huren
  • Zelf de leveringstijd bepalen
  • 33 jaar ervaring
  • Maandag t/m zaterdag vanaf 07:00 geopend
grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

De keuze voor Maton Groep

Gaat u een container voor dakafval huren bij Maton Groep, dan bent u ervan verzekerd dat u huurt bij een specialist. We leveren al sinds 1987 containers voor allerlei soorten afval aan zowel particulieren als bedrijven. Duurzame klantrelaties staan daarom bij ons voorop, dus we werken zo flexibel en kostenefficiënt mogelijk. Daarnaast verwerken we de inhoud van uw dakafval container zo duurzaam mogelijk op eigen terrein.

Dakafval container online huren

Druk bezig met bouw werkzaamheden en daardoor last van een flinke hoeveelheid dakafval? Huur online een dakafval container in diverse formaten, geschikt voor al het afval wat daarbij vrijkomt, zoals dakgrind en dakleer.

In onze geschikte container voor dakafval mogen de volgende producten door elkaar verzameld worden:

  • Dakgrind (met aanklevend materiaal zoals isolatie)
  • Dakleer (teerhoudend of bitumen)
  • Hout
  • Zand
  • Sloopafval (maximaal 10% van de containerinhoud)

Afvalverwerking op eigen terrein

Bij Maton Groep gaan we voor kwaliteit tijdens het hele proces. Zo helpen we u graag bij de keuze qua formaat via telefoon, chat of mail. Daarnaast zorgen we een soepele leverings- en ophaaldienst én verwerken we de inhoud van de dakafval container daarna op eigen terrein. Dat laatste is belangrijk, want zo weten we dat het dakafval zo duurzaam mogelijk gesorteerd en verwerkt wordt. U hoeft alleen te zorgen dat het dakafval in de container terecht komt en wij doen de rest!

Container voor dakafval leveren

Gaat u een container voor dakafval huren bij Maton Groep, dan heeft u de mogelijkheid om deze al binnen 24 uur te ontvangen. We leveren namelijk van maandag t/m zaterdag. U bepaalt de locatie, datum en tijd en wij doen de rest! Voor de levering en het ophalen van de dakafval container hoeft u niet eens aanwezig te zijn. We leveren hem netjes op de afgesproken plaats af. Blijf dus gerust op dat dak staan ;).

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep