Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Een container huren in Den Bosch doet u bij Maton Groep

Vandaag nog bij u in Den Bosch op de stoep

Afvalcontainer nodig voor uw verbouwing in Den Bosch?

De prijs van het leveren van een container in Den Bosch

Wilt u een container huren in Den Bosch? De afgelopen jaren heeft Maton Groep hier honderden containers geleverd. Of u op zoek bent naar een bouwcontainer, een puincontainer, grofvuil wilt afvoeren of zand en grond wil afleveren, wij kunnen u voorzien van een geschikte container in elk formaat. Bestel hieronder uw container of neem contact met ons op om uw vraag te stellen.
  • Ruim 30 dagen huren
  • Zelf de leveringstijd bepalen
  • 33 jaar ervaring
  • Ma t/m za vanaf 07:00 geopend
grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

De containerverhuurder in Den Bosch

Verschillende soorten afvalcontainers

Maton Groep is in Den Bosch actief met het inzamelen en recyclen van afval en het verhuren van containers. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan afvalcontainers, hierdoor hebben we voor elke klant een oplossing. Of u nou aan het tuinieren of verbouwen bent, wij hebben een geschikte container voor u.

Verwerking van afval

Nadat u uw container gevuld heeft of u de container niet meer nodig heeft, komen wij deze bij u ophalen.  Met onze containerauto’s komen wij bij u langs en nemen we uw container mee. Nu vraagt u zich misschien af wat gebeurt er met uw afval. In Waalwijk staat onze sorteerinrichting. Hiermee scheiden we op een moderne manier al uw afval in verschillende afvalstromen. Op die manier kan uw afval zo effectief mogelijk worden afgevoerd. Wij werken continu aan het verbeteren van deze producten, zodat wij uw afval nog effectiever kunnen afvoeren. Op die manier hopen wij om onze bijdragen te kunnen leveren aan de circulaire economie. 

Neem contact op!

Bent u benieuwd hoe wij ons afval scheiden en recyclen? Wilt u weten welke container geschikt is voor uw situatie? Of wilt u weten welke voorwaarden er aan de huur van onze containers verbonden zijn? U kunt in alle situaties gerust contact met ons opnemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

  • Prijzen inclusief btw en zonder onverwachte kosten achteraf
  • Levering op zaterdag mogelijk

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep