Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Container huren in Kaatsheuvel

Vandaag nog bij u in Kaatsheuvel op de stoep

Afvalcontainer nodig voor uw verbouwing in Kaatsheuvel?

Huur direct een container met hoge korting in Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar een container in Kaatsheuvel? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers en u ontvangt bij Maton Groep een hoge regiokorting. Huur uw container voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u in Kaatsheuvel op de stoep. Ook op zaterdag.
  • Ruim 30 dagen huren
  • Zelf de leveringstijd bepalen
  • 33 jaar ervaring
  • Maandag t/m zaterdag vanaf 07:00 geopend
grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

De container verhuurder in Kaatsheuvel

Al jaren levert Maton Groep containers in Kaatsheuvel. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en hun afval op een verantwoorde manier verwerkt. 

Voordelige containers in Kaatsheuvel

Het leveren en ophalen van een container kost veel tijd, zeker wanneer er een grote afstand moet worden afgelegd. Om die reden geven wij particulieren en bedrijven die in Kaatsheuvel een container willen huren een hoge regiokorting. Wilt u profiteren van hoge kortingen en woont u in ons regiogebied? Bestel dan direct een container.

Alle soorten containers voor verschillende soorten vuil

Maton Groep heeft alle soorten denkbare containers. Van bouwcontainer tot sloopcontainer en van puincontainer tot groencontainer; wanneer u een container wilt huren in Kaatsheuvel kunnen wij u helpen. Wij leveren containers voor alle verschillende afvalsoorten, maar ook in verschillende formaten. Weet u niet precies welke afvalcontainer u nodig heeft?

Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u gratis en vrijblijvend voorzien van advies. Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Al uw zorgen uit handen

Wilt u van uw afval af? Het enige wat u hoeft te doen is via onze website een container huren en deze zelf vullen. Wij leveren de container bij u in Kaatsheuvel en zorgen dat alle afval die u erin stopt op een duurzame manier wordt verwerkt.

  • Regiokorting in Kaatsheuvel
  • Vandaag nog bij u op de stoep
  • Levering op zaterdag mogelijk

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep