Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Container huren in Loon op Zand

Vandaag nog bij u in Loon op Zand op de stoep

Afvalcontainer huren in Loon op Zand

Containers voor dakafval in alle formaten

Bent u op zoek naar een container in Loon op Zand? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers en u ontvangt bij Maton Groep een hoge regiokorting. Huur uw container voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.
  • Ruim 30 dagen huren
  • Zelf de leveringstijd bepalen
  • 33 jaar ervaring
  • Maandag t/m zaterdag vanaf 07:00 geopend
grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

De container verhuurder in Loon op Zand

Al jaren levert Maton Groep containers in Loon op Zand. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en hun afval op een verantwoorde manier verwerkt. 

Voordelige containers in Loon op Zand

Het leveren en ophalen van een container kost veel tijd, zeker wanneer er een grote afstand moet worden afgelegd. Om die reden geven wij particulieren en bedrijven die in Loon op Zand een container willen huren een hoge regiokorting. Wilt u profiteren van hoge kortingen en woont u in ons regiogebied? Bestel dan direct een container.

Alle soorten containers voor verschillende soorten vuil

Maton Groep heeft alle soorten denkbare containers. Van bouwcontainer tot sloopcontainer en van puincontainer tot groencontainer; wanneer u een container wilt huren in Loon op Zand kunnen wij u helpen. Wij leveren containers voor alle verschillende afvalsoorten, maar ook in verschillende formaten. Weet u niet precies welke afvalcontainer u nodig heeft? Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u gratis en vrijblijvend voorzien van advies. Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Al uw zorgen uit handen

Wilt u van uw afval af? Het enige wat u hoeft te doen is via onze website een container huren en deze zelf vullen. Wij leveren de container bij u in Loon op Zand en zorgen dat alle afval die u erin stopt op een duurzame manier wordt verwerkt.

  • Regiokorting in Loon op Zand
  • Vandaag nog bij u in Loon op Zand op de stoep
  • Levering op zaterdag mogelijk

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep