Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Betonboor & zagen

Boren met diamant

Betonboor & zagen van Maton

Boren in steen

Hakken en zagen

Zagen (met diamant) of uithakken van sparingen in wanden en vloeren, ten behoeve van deuren, liften en trapgaten, alsmede sleuven en het stof- en geluidsarm slopen van alle soorten beton- en steenconstructies. Wij zagen tot 400mm diepte, in onder andere: betonwanden, betonvloeren, metselwerken, m.b.i.-steen, elementen en asfalt.

Boren met diamant

Boren van gaten ten behoeve van doorvoeringen in vloeren en wanden met standaarddiameters tot Ø 1200 mm, waarbij boordiepten tot meer dan 7 m. mogelijk zijn.

“Frezen”

Het inzagen van sleuven ten behoeve van water-, elektriciteits-, en overige leidingen in renovatie-, en nieuwbouwprojecten.
Onze hak-, boor-, “frees”-, en zaagtechnieken voldoen aan de meest actuele eisen, zowel op het gebied van kwaliteit als op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Wet- en regelgeving schrijft voor dat materieel jaarlijks gekeurd wordt op veiligheid en functioneren. Maton Groep heeft een jarenlange ervaring met materieel onderhoud en wil die ervaring graag inzetten voor haar klanten. Wij onderhouden, repareren en keuren volgens NEN 3140 klein elektrisch gereedschap.

Kwartsproblematiek

Kwartsstof is schadelijk voor de gezondheid. De vrijkomende hoeveelheid is afhankelijk van het kwartsgehalte in het materiaal en de soort bewerking. Bij Maton streven wij ernaar om zoveel mogelijk stof bij de bron weg te nemen, nat zagen en boren dus.

Meer informatie?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton
placeholder
placeholder
placeholder