Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Sloopwerken

Duurzaam slopen

Sloopservice van Maton

Slopen is een vak apart

Slopen gebeurt niet meer ‘zomaar’; het is een vak geworden. De steeds strengere voorwaarden en regelgeving bepalen de sloopwijze. Selectief slopen is de laatste jaren steeds meer in opmars geraakt. Wij vinden het nu normaal dat er meer dan 80% van het vrijgekomen materiaal weer geschikt wordt gemaakt voor hergebruik. De stortkosten zijn van grote invloed op de slooptarieven en dus zijn een goede organisatie en planning noodzakelijk om de kosten in de hand te houden.

Plan van aanpak

Met grondig opgezette plannen van aanpak neemt Maton de Rooy B.V. gestructureerd elk project ter hand. Er kan hierdoor veel tijd en geld worden bespaard, terwijl toch aan alle milieu-eisen en regelgeving wordt voldaan. Een goede werkvoorbereiding leidt tot betere samenwerking met de aannemer of opdrachtgever.

Renovatiesloop

Maton de Rooy B.V.  is gespecialiseerd in renovatiesloop. Door onze jarenlange ervaring in de woningbouwsector kunnen wij ook grootschalige projecten op een verantwoorde en milieubewuste wijze uitvoeren.

Totaalsloop

Maton de Rooy B.V. biedt zijn diensten aan tegen marktconforme prijzen. Ook door nauwe samenwerking met diverse gespecialiseerde bedrijven en onderzoeksbureaus is het voor ons mogelijk om een project in zijn totaliteit aan te nemen en topkwaliteit te leveren. Het gehele pakket van onderzoek, advies, begeleiding en directievoering tot en met de uitvoering van asbestverwijdering, sloop, funderingssloop, palen trekken en de oplevering van de schone bouwput.

Sloop in de wegen- en betonbouw

We bieden u jarenlange ervaring met sloopwerkzaamheden in de wegen- en betonbouw. Hierdoor zijn onze medewerkers in staat om voor u o.a. bunkers, viaducten en sluizen met behulp van de laatste slooptechnieken zorgvuldig te verwijderen.

Komt u er niet uit?
Bel met Maton
Plan van aanpak
Voor particulieren en bedrijven
Verantwoord recyclen

Certificaat

‘Veilig en Milieukundig Slopen” (BRL SVMS-007)
De BRL SVMS-007 is dé certificatieregeling voor professionele sloopaannemers. Zorgvuldige werkvoorbereiding en een veilige en milieukundig verantwoorde uitvoering staan centraal.

Sloopservice van Maton

Offerte opvragen

Laat uw gegevens achter

Door op de knop te drukken, bevestigt u akkoord
te gaan met de verwerking van uw gegevens
conform de privacyverklaring