Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Graszoden container online huren

Snel en gemakkelijk online een graszoden container huren doet u bij Maton Groep!

Huur snel en voordelig een graszoden container bij Maton Groep. Voor 12:00 gehuurd is dezelfde dag nog bij u op locatie!

Een container voor graszoden in alle formaten

Op zoek naar een container voor het opruimen van graszoden? Dan heeft u een tuincontainer nodig. Een tuincontainer is geschikt voor het opruimen van graszoden. De container kunt u maximaal met 20% vullen met graszoden + maximaal 5 cm aanhangende grond.

Bij Maton Groep kunt u een graszoden container snel en gemakkelijk huren. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers, namelijk van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3. Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken en recyclen op ons eigen terrein? U heeft dus nergens omkijken naar.

Huur uw graszoden container voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.

grote afzetcontainer huren

Op zoek naar een extra grote container? Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grond.

De keuze voor Maton Groep

Duurzame klantrelaties staan bij ons voorop en daarom werken we zo flexibel en kostenefficiënt mogelijk. Gaat u een container huren voor graszoden bij Maton Groep, dan bent u er ook van verzekerd dat de inhoud op een verantwoorde manier verwerkt wordt. We regelen het voor u van A tot Z!

Graszoden container

Bent u uw tuin aan het aanleggen of renoveren en daardoor last van overtollige graszoden? U kunt onze tuinafval container gebruiken om van uw overtollige graszoden af te komen. In onze tuinafval container kunt u grote boomstronken en takken gemakkelijk in kwijt. 

Onderstaande producten mogen door elkaar gemengd in de tuinafval container zitten:

  • Boomstammen, boomstobben, boomstronken
  • Struiken en takken
  • Tuinafval, groenafval en snoeiafval
  • Gras, riet, bladeren, bamboe
  • Graszoden (maximaal 20% van de containerinhoud + maximaal 5 cm aanhangende grond)

Afvalverwerking van Graszoden

Bij Maton Groep leveren we de tuinafval container, halen deze vervolgens op en verwerken alle graszoden op eigen terrein. Ook andere overtollige tuinafval verwerken wij op eigen terrein. Dit doen we zo duurzaam mogelijk en dragen hiermee bij aan een circulaire economie. U hoeft alleen te zorgen dat alle graszoden in de container terecht komt en wij doen de rest!

Graszoden container huren

Het huren van een graszoden container gaat heel gemakkelijk. U kiest online de grootte van de container en vervolgens voor tuinafval. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is all-in, dus u hoeft niet bang te zijn voor kosten achteraf. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al een aardige kostenpost. 

Levering van de graszoden container

Wij leveren de container op de door u gewenste dag, van maandag tot en met zaterdag. Dit is vaak al binnen 24 uur mogelijk, mocht dat gewenst zijn natuurlijk! We plaatsen de graszoden container bij u op de afgesproken plek, dus u hoeft er geen rekening mee te houden dat u thuis moet zijn. U bespaart tijd terwijl Maton Groep het regelt voor u en dat doen we graag!

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Onze vakmensen leiden vakmensen op

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep