Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Groenafval container huren​

Snel bij u op de stoep

Huur snel en gemakkelijk een container voor groenafval bij Maton Groep

Groenafval container in diverse formaten

Bent u op zoek naar een groenafval container? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers. Wij hebben afvalcontainers van 4m3, 6m3, 10men 11 m3

Huur uw afvalcontainer voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.

grote afzetcontainer huren

Op zoek naar een extra grote container? Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grond.

Groenafval containers van Maton Groep

Bij Maton Groep leveren we al sinds 1987 met veel plezier afvalcontainers bij zowel particulieren als bedrijven. We blijven onze kennis verbreden en via afvalverwerking en recycling op ons eigen terrein dragen we zo goed mogelijk bij aan een circulaire economie. Daarnaast staat klanttevredenheid voorop en zijn we erg flexibel en werken natuurlijk kostenefficiënt!

Een container voor groenafval huren

Als u een groenafval container huurt bij ons, verzorgen we alles van begin tot eind. U hoeft alleen de container te vullen. We zorgen dat de groenafval container op het gewenste tijdstip op de stoep staat en dat kan meestal al binnen 24 uur. Zit de container vol, dan komen we hem na een seintje vanuit u weer ophalen om vervolgens te verwerken. Voor beide momenten hoeft u niet thuis te zijn, want we regelen het graag voor u. Al deze onderdelen zijn meegenomen in de prijs, dus u komt niet achteraf voor onverwachte kosten te staan.

Alle type containers voor verschillende soorten afval

Wil je een container huren voor groenafval, of kun je juist een andere afvalcontainer gebruiken? Bij Maton Groep hebben we alle soorten denkbare containers. Van grote sloopcontainers tot aan kleine rolcontainers; wanneer u op zoek bent naar een container kunnen wij u altijd helpen. Voor elke afvalsoort bieden we diverse opties in formaten. Weet u niet precies welke afvalcontainer u nodig heeft? Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u gratis en vrijblijvend voorzien van advies. Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Al uw zorgen uit handen

Wilt u van uw groenafval af? Het enige wat u hoeft te doen is via onze website een container huren en deze vullen. Wij leveren de container bij u op de stoep en zorgen dat alle afval die u erin stopt op een duurzame manier wordt verwerkt. Zo simpel kan het zijn!

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep