Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Grondafval container huren

Snel en gemakkelijk online

Huur snel en gemakkelijk een container voor grondafval bij Maton Groep

Grondafval containers in alle formaten voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een container om grondafval af te voeren? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse soorten en formaten containers voor alle soorten afval. We hebben containers van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3.  Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar!

 

Een grondafval container huren voor 12:00 uur, betekent bij Maton Groep binnen 24 uur geleverd! Ook op zaterdag natuurlijk!

grote afzetcontainer huren

Behoefte aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

Grondafval afvoeren in containers?

Al jaren levert Maton Groep containers voor allerlei soorten afval waaronder grondafval. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en hun afval op een verantwoorde manier verwerkt. We proberen ons verwerkingsproces elke dag weer verder te verduurzamen.

Grondafval container huren

Met onze grondafval containers kunt u snel en gemakkelijk grondafval afvoeren. Onze grondafval containers hebben verschillende formaten, zodat u altijd een grondafval container vindt passend bij uw bouwklus. 

Afvalverwerking grondafval

Grondafval is vaak geen pretje om zelf weg te brengen naar de milieustraat en daarnaast kost u dat veel tijd. Daarom nemen wij dit gratis voor u uit handen. U hoeft zich dus niet druk te maken dat u meer betaalt dan de aangegeven prijs op de website. Door het huren van een grondafval container bij Maton Groep heeft dus echt nergens meer omkijken naar. Dat is nog eens service!

Container online huren

Overtuigd om een grondafval container te huren bij Maton Groep? Geweldig! Het huren van een container is erg eenvoudig. U kiest via onze website de grootte van de container en vervolgens voor grondafval. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Weet u niet goed welke maat of soort geschikt is in uw geval? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We helpen u graag!

Levering van de grondafval container

Wij leveren de grondafval container waar en wanneer u maar wilt. Dit kan vaak al binnen 24 uur nadat u de bestelling geplaatst heeft. Wist u dat u niet thuis hoeft te zijn voor de levering? Wij plaatsen de container dan gewoon op het tijdstip en de afgesproken plek. Zo verliest u geen tijd en kunt u zich focussen op de werkzaamheden. Huur direct een container en wij verzorgen de rest!

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een grondafval container?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep