Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Kluscontainer huren

Snel en gemakkelijk online

Huur voordelig een kluscontainer

Kluscontainers in alle formaten

Bent u op zoek naar een container tijdens uw verbouwing en andere grote klussen thuis? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten kluscontainers. U kunt kiezen uit de maten 4m3, 6m3, 10men 11 m3. Wist u dat wij de inhoud ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar.

Huur uw kluscontainer voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. We leveren natuurlijk ook op zaterdag!

grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

De keuze voor Maton Groep

Al jaren levert Maton Groep kluscontainers voor allerlei soorten afval. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en de inhoud hiervan op een verantwoorde manier verwerkt. Dit proces hebben we door de jaren heen steeds verder verduurzaamd.

Kluscontainer huren

Tijdens het klussen in uw woning komt er vaak veel afval vrij. Denk bijvoorbeeld aan groenafval als u in de tuin aan het klussen bent of bouwafval als u aan een grotere klus in huis bezig bent. Het is dan prettig om een kluscontainer te huren en dit direct op te kunnen ruimen, zodat u het niet blijft verplaatsen. Zo blijft de werkruimte en doorgang zo vrij mogelijk en dat maakt het klussen een stuk makkelijker. 

Afvalverwerking

Maton Groep ontzorgt u van A tot Z wat betreft het afval tijdens het klussen. Naast dat u het afval direct in de container kwijt kunt, verzorgen wij ook de verwerking van de inhoud. U heeft dus echt nergens meer omkijken naar. De kosten hiervoor zitten al in de prijs van de kluscontainer. Dat scheelt u dus tijd én geld.

Online huren

Het huren van de container gaat heel gemakkelijk. U kiest via onze website voor kluscontainer en de grootte van de container die u nodig heeft. Vervolgens ziet u direct welke kosten u kwijt bent. Twijfelt u over de juiste afmetingen, neem dan vooral contact op met onze klantenservice.

Levering van de kluscontainer

Wij leveren de container op de door u gewenste dag. Dit kan vaak al binnen 24 uur na het plaatsen van de order. Wist u dat u niet thuis hoeft te zijn voor de levering? Wij plaatsen de kluscontainer dan bij u op de stoep op de afgesproken plek. Wel zo handig!

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een kluscontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep