Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Puinafval container online huren

Snel en gemakkelijk online

Huur voordelig een puinafval container

Containers voor puinafval in alle formaten

Bent u op zoek naar een container voor puinafval container? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers voor afval en dus ook puinafval. Wij hebben afvalbakken van 4m3, 6m3, 10men 11 m3.  Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar.

U kunt kiezen uit de volgende type afvalcontainers:

  • Bouw en sloop
  • Dakleer-bitumen
  • Groenafval
  • Grofvuil
  • Houtafval
  • Puinafval
  • Zand en grond

Huur uw puinafval container voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.

grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

De keuze voor Maton Groep

Sinds 1987 levert Maton Groep puinafval containers voor allerlei soorten puinafval. Wij hebben al duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en hun afval op een verantwoorde manier verwerkt.

Puinafval container huren

Onder puinafval valt onder andere tegels, beton, stenen muren en dakpannen. Heeft u een grote verbouwing op de planning of gaat er iets gesloopt worden? Grote kans dat er veel puinafval vrijkomt. Onze puinafval containers hebben verschillende formaten, zodat u altijd een puinafval container vindt passend bij uw bouwklus. 

Afvalverwerking

Puinafval is vaak geen pretje om zelf weg te brengen naar de milieustraat en daarnaast kost u dat veel tijd. Door het huren van een puinafval container bij Maton Groep heeft dus echt nergens meer omkijken naar. De kosten hiervan zitten al inbegrepen bij de huurprijs. Dat scheelt u dus tijd én geld. Zeker weten of de puinafval container de juiste container voor uw is? Neem dan contact met ons op. 

Online huren

Enthousiast over het huren van een puinafval container? Huur dan nu eenvoudig een puinafval container bij Maton Groep. U kiest via onze website de grootte van de container en vervolgens voor puinafval. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is volledig all-in. Er komen dus geen kosten meer bij achteraf. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al duur genoeg. Hierdoor is het huren van een puinafval container bij Maton Groep erg goedkoop te noemen!

Levering van de puincontainer

Wij kunnen vaak al binnen 24 uur de puincontainer op de gewenste locatie afleveren. Wist u dat u niet thuis hoeft te zijn voor de levering? Wij plaatsen namelijk de container bij u op de stoep op de afgesproken plek. Zo hoeft u hier geen rekening mee te houden en kunt u gerust even naar de bouwmarkt tijdens het klussen. Mocht u verdere vragen hebben over de levering, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep