Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Restafval container bestellen

In verschillende formaten leverbaar

Huur snel en gemakkelijk een restafval container bij Maton Groep

Een container voor restafval in alle formaten

Bent u op zoek naar een container voor restafval, dan bent u bij Maton Groep aan het juiste adres! U bestelt namelijk gemakkelijk én goedkoop een restafval container voor verschillende afvalstromen en in diverse formaten via onze website. In onze regio (Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand en de Moer) bieden we onze producten tegen extra scherpe tarieven aan, omdat we zelf de ledigingen uitvoeren. Wil u een rolcontainer voor restafval huren in de omgeving, dan bent u bij ons het goedkoopste uit!


Of u nu een grote restafval container kiest of een kleine, u ontvangt altijd een maatwerk offerte waar uw wensen in meegenomen worden. U kiest de grootte, de afvalstroom en hoe vaak wij langskomen om te ledigen.

grote afzetcontainer huren
Op zoek naar een extra grote container? Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grond.

Rolcontainer restafval afmetingen

Kunt u een container voor alle afval gebruiken, dan heeft u bij Maton Groep keuze uit diverse formaten en materialen. U kunt bij ons terecht voor een restafval container van 240 liter tot 5000 liter. Onze kleine varianten zijn gemaakt van kunststof, terwijl een grote restafval container gemaakt is van metaal. Het is verstandig om naast een restafvalcontainer ook rolcontainers te plaatsen voor andere afvalstromen, zodat u het afval zover mogelijk kunt scheiden. We vertellen u graag meer over al onze rolcontainer opties. 

Weet u niet zeker of u een rolcontainer voor restafval nodig heeft of voor een andere stroom? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we u helpen bij het maken van de beste keuze. U kunt telefonisch of per mail contact opnemen om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend een offerte op maat van ons.

 

Afmetingen kunststof restafval containers:

– 240 liter (lxbxh): 580mm x 707mm x 1050mm.

– 660 liter (lxbxh): 1370mm x 820mm x 1195mm.

– 770 liter (lxbxh): 1670mm x 745mm x 1215mm

– 1100 liter (lxbxh): 1670 mm x 920mm x 1215mm

– 1700 liter (lxbxh): 1700mm x 1150mm x 1420mm

 

Afmetingen metalen restafval containers: 

– 2500 liter (lxbxh): 1660mm (H 166 x B 215,5 x D 123 cm).

– 5000 liter (H 146,1 x B 217 x D 264,1 cm).

Restafval rolcontainer huren: particulier of zakelijk

Iedereen is welkom bij Maton Groep! U kunt zowel zakelijk als particulier rest containers huren bij ons. Dit kunt u doen door uw gegevens in te vullen bij de offerteaanvraag op de website of door contact op te nemen met onze klantenservice. We lopen dan de vragen persoonlijk met u door. Voorafgaand aan het plaatsen van de bestelling bespreken we altijd alle mogelijkheden om een rolcontainer voor restafval te huren. Op basis van uw hoeveelheid afval berekenen we het aantal ledigingen en het formaat van de restafval container. U ontvangt vervolgens een maatwerk offerte met een all-in prijs. Dit betekent dat u niet achteraf nog voor onverwachte kosten komt te staan. Heeft u tussentijds een extra lediging nodig, dan kunt u deze natuurlijk eenmalig afroepen.

Kosten voor een restafval container

We leveren containers door heel het land en u ontvangt bij Maton Groep dus altijd vooraf een afgesproken prijs. Wilt u een restafval container huren in de regio, dan ontvangt u een extra scherp tarief! In de omgeving van ons hoofdkantoor (Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand en de Moer) komen we de rest containers zelf plaatsen en ledigen met onze kraakperswagens. Hierdoor houden we alles in eigen hand en kunnen we u de beste prijs bieden. Dit geldt natuurlijk ook voor rolcontainers voor andere afvalstromen en onze afvalcontainers. De kosten voor de restafval container ontvangt u zo spoedig mogelijk na uw offerteaanvraag.

Milieuvriendelijk & een top service

Naast onze scherpe restafvalcontainer prijzen, staan de service richting klanten en duurzaamheid bij ons voorop. Al onze medewerkers zetten elke dag weer een stapje extra zodat u zo min mogelijk omkijken heeft naar uw afval. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat al onze afvalstromen zo groen mogelijk verwerkt en gerecycled worden. Dat is bij een container voor restafval nog belangrijker dan bij een enkele afvalstroom, aangezien u allerlei stromen bij elkaar weg mag gooien. Wij zorgen er vervolgens voor dat de inhoud van restafval container zo ver mogelijk gesorteerd wordt. Hier komen niet alleen sorteermachines aan te pas, maar ook mensenhanden. Zo kunnen we onze kwaliteit beter garanderen. Wat er vervolgens met de afvalstromen gebeurt leest u in ons artikel over afval scheiden.

Naast onze zorg voor het recyclen van uw afval, nemen we duurzaamheid ook in onze andere bedrijfsprocessen mee. Zo worden uw rest containers opgehaald door onze chauffeurs die in LNG wagens rijden. U leest alle voordelen van deze kraakperswagens in ons blogartikel over LNG. We streven naar een circulaire economie, maar daar zijn we helaas nog niet. Om ervoor te zorgen dat we de aarde zo min mogelijk belasten met ons afval, vragen we u om waar mogelijk te scheiden. We helpen u graag met de keuze voor de juiste containers zodat u dit zo efficiënt mogelijk kunt doen!

Lees meer
Lees minder

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep