Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Sloopafval container huren

Snel en gemakkelijk online

Huur voordelig een sloopafval container

Containers voor sloopafval in alle formaten

Bent u op zoek naar een sloopafval container? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers. U kunt een sloopafval container huren van 4m3, 6m3, 10men 11 m3.  Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar.

Huur uw sloopafval container voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.

grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

Maton Groep: specialist in afval

Al jaren levert Maton Groep containers voor sloopafval en andere soorten afval. Sinds 1987 hebben we duizenden particulieren en bedrijven mogen voorzien van een container en hun sloopafval op een verantwoorde manier verwerkt.

Sloopafval container huren

Bij bijna elke verbouwing komt er sloopwerk aan te pas en daarmee dus ook sloopafval. Het is prettig werken als u dat meteen kwijt kunt in een container voor sloopafval. Zo blijft de werkplek zo schoon mogelijk en bent u niet veel tijd kwijt aan opruimen en verplaatsen.  

Afvalverwerking bij Maton Groep

Naast het leveren van een sloopafval container, zorgen we er ook voor dat de inhoud verwerkt wordt. Het sorteren van het sloopafval en de afvalverwerking vindt plaats op ons eigen terrein in Waalwijk. Op deze manier weten we zeker dat uw sloopafval op een duurzame en verantwoorde manier verwerkt wordt. U hoeft zich dus alleen te focussen op de sloopklus en het vullen van de container voor sloopafval. De rest doen wij voor u!

Online container voor sloopafval huren

Het huren van de sloopafval container gaat heel gemakkelijk. U kiest via onze website de grootte van de container en vervolgens voor de sloopafval container. U ziet direct welke kosten daarbij komen kijken. De prijs die gerekend wordt is all-in. Dat betekent dat u niet meer voor kosten achteraf komt te staan. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al duur genoeg.

Levering van de sloopafval container

Wij leveren de container op de door u gewenste dag vaak al binnen 24 uur nadat de sloopafval container besteld is. Voor de levering zelf hoeft u niet eens thuis te zijn. Wij plaatsen de container voor sloopafval namelijk bij u op de stoep op de afgesproken plek. Zo hoeft u hier geen rekening mee te houden en kunt u gerust een bezoekje brengen aan de bouwmarkt terwijl wij de sloopafval container plaatsen.

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een sloopafval container?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep