Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Sloopcontainer huren voor uw sloopklus

Snel en gemakkelijk online

Huur snel en gemakkelijk een sloopcontainer bij Maton Groep

Sloopcontainers in alle formaten voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een container voor sloopafval? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers voor sloopafval. Wij hebben sloopcontainers van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3.  Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar. U kunt kiezen uit de volgende type afzetcontainers:
  • Bouw en sloop
  • Dakleer-bitumen
  • Groenafval
  • Grofvuil
  • Houtafval
  • Puinafval
  • Zand en grond
Huur uw sloopcontainer voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.
grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

Verhuurder van sloopcontainers

Al jaren levert Maton Groep sloopcontainers voor allerlei soorten afval. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en hun sloopafval op een verantwoorde manier verwerkt.

Sloopcontainer huren

Bij bijna elke verbouwing komt er sloopwerk aan te pas en daarmee dus ook sloopafval. Het is prettig werken als u het sloopafval direct kwijt kunt een afvalcontainer. Zo blijft de werkplek zo schoon mogelijk en bent u niet veel tijd kwijt aan het opruimen van het sloopafval.  

Afvalverwerking

Naast dat u het afval direct in de sloopcontainer kwijt kunt, verzorgen wij ook de afvalverwerking. Tijdens een verbouwing gaat er vaak veel tijd verloren aan het afvoeren van het sloopafval. Dit nemen wij voor u volledig uithanden, waardoor u volledig kunt focussen op de sloopklus. De kosten hiervan zitten al inbegrepen bij de huurprijs. Dat scheelt u dus tijd én geld.

Online huren

Het huren van de sloopcontainer gaat heel gemakkelijk. U kiest via onze website de grootte van de container en vervolgens voor bouw- en sloopafval. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is volledig all-in. Er komen dus geen kosten meer bij achteraf. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al duur genoeg.

Levering van de sloopcontainer

Wij leveren de container op de door u gewenste dag, dit kan vaak al binnen 24 uur. Wist u dat u niet thuis hoeft te zijn voor de levering? Wij plaatsen namelijk de container bij u op de stoep op de afgesproken plek. Zo hoeft u hier geen rekening mee te houden en kunt u gerust even naar de bouwmarkt tijdens het klussen.

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep