Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Vuilcontainer huren voor uw afval

Voordelig geprijsd incl. 30 dagen huur

Huur snel en gemakkelijk een vuilcontainer bij Maton Groep

Vuilcontainers in alle formaten voor een scherpe prijs

Bent u op zoek naar een vuilcontainer voor uw afval? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers voor alle afvalstromen. Wij hebben vuilcontainers van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3.  Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar.

U kunt kiezen uit de volgende type vuilcontainers:

  • Bouw en sloop
  • Dakleer-bitumen
  • Groenafval
  • Grofvuil
  • Houtafval
  • Puinafval
  • Zand en grond

Huur uw vuilcontainer voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.

grote afzetcontainer huren

Op zoek naar een extra grote container? Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grond.

Verhuurder van vuilcontainers

Al jaren levert Maton Groep vuilcontainers voor allerlei soorten afval. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en het aangeboden afval op een verantwoorde manier verwerkt.

Vuilcontainer huren

Bij bijna elke verbouwing komt er afval aan te pas en dit wilt u op de juiste manier verwerken. Door het huren van een vuilcontainer bij Maton Groep kunt u het afval direct in de container. Zo blijft de werkplek zo schoon mogelijk en bent u niet veel tijd kwijt aan het opruimen van het afval tijdens uw bouwklus.

Afvalverwerking

Naast dat u het afval direct in de vuilcontainer kwijt kunt, verzorgen wij ook de afvalverwerking. Tijdens een verbouwing gaat er vaak veel tijd verloren aan het afvoeren van het afval. Dit nemen wij voor u volledig uithanden, waardoor u volledig kunt focussen op de bouwklus. De kosten hiervan zitten al inbegrepen bij de huurprijs. Dat scheelt u dus tijd én geld.

Online huren

Het huren van de vuilcontainer gaat heel gemakkelijk. U kiest via onze website de grootte van de container en vervolgens geeft u aan welk afval u wilt afvoeren. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is volledig all-in. Er komen dus geen kosten meer bij achteraf. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al duur genoeg. Twijfelt over welke afvalstroom u moet kiezen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Levering van de vuilcontainer

Wij leveren de container op de door u gewenste dag, dit kan vaak al binnen 24 uur. Wist u dat u niet thuis hoeft te zijn voor de levering? Wij plaatsen namelijk de vuilcontainer bij u op de stoep op de afgesproken plek. Zo hoeft u hier geen rekening mee te houden en kunt u gerust even naar de bouwmarkt tijdens het klussen.

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Onze vakmensen leiden vakmensen op

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep