Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Grind container huren bij Maton Groep

Voor 12:00 besteld is dezelfde dag bij u op locatie geleverd.

Huur snel en voordelig een grind container bij Maton Groep

Container voor grind in alle formaten geleverd

Op zoek naar een container voor grind? Bij Maton Groep kunt u een grind container snel en gemakkelijk huren. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers, namelijk van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3. Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken en recyclen op ons eigen terrein? U heeft dus nergens omkijken naar.

Huur uw grind container eenvoudig online!

grote afzetcontainer huren

Op zoek naar een extra grote container? Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grond.

Waarom Maton Groep?

Maton Groep levert al sinds 1987 containers voor allerlei soorten afval aan zowel particulieren als bedrijven. Duurzame klantrelaties staan bij ons voorop en daarom werken we zo flexibel en kostenefficiënt mogelijk. Gaat u een container huren voor grind bij Maton Groep, dan bent u er ook van verzekerd dat de inhoud op een verantwoorde manier verwerkt wordt. We regelen het voor u van A tot Z!

Grind container

U kunt onze grind container gebruiken om van uw overtollige grind af te komen. Het huren van een grind container gaat heel gemakkelijk. U kiest online de grootte van de container en vervolgens voor grind container. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is all-in, dus u hoeft niet bang te zijn voor kosten achteraf. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al een aardige kostenpost. 

Afvalverwerking

Bij Maton Groep leveren we de grind container, halen deze vervolgens op en verwerken de grind op eigen terrein. Dit doen we zo duurzaam mogelijk en dragen hiermee bij aan een circulaire economie. U hoeft alleen te zorgen dat de grind in de container terecht komt en wij doen de rest!

Levering van de grind container

Wij leveren de grind container op de door u gewenste dag, van maandag tot en met zaterdag. Dit is vaak al binnen 24 uur mogelijk, mocht dat gewenst zijn natuurlijk! We plaatsen de grind container bij u op de afgesproken plek, dus u hoeft er geen rekening mee te houden dat u thuis moet zijn. U bespaart tijd terwijl Maton Groep het regelt voor u en dat doen we graag

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Onze vakmensen leiden vakmensen op

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep