Menu

2500 liter rolcontainer

Produceert uw bedrijf zeer grote hoeveelheden afval? Dan biedt een 2500 liter container gegarandeerd uitkomst. In dit grootst beschikbare formaat passen maar liefst 42 vuilniszakken à 60 liter. Huur snel én voordelig uw container van 2500 liter voor bedrijfsafval, papier en karton of folie bij Maton Groep.

Heeft u een vraag?

Bel met Maton

0416 281 468

Vraag direct een offerte op

Afvalsoort

Formaat

Frequentie

Uw gegevens

Voor welke afvalsoort wilt u een container?

Bedrijfsafval

Papier

Folie

Glas

Volgende

Welk formaat container wilt u huren?

240 liter kunststof container

(4 vuilniszakken à 60 liter)

660 liter kunststof container

(12 vuilniszakken à 60 liter)

1100 liter kunststof container

(18 vuilniszakken à 60 liter)

1700 liter kunststof container

(29 vuilniszakken à 60 liter)

2500 liter kunststof container

(42 vuilniszakken à 60 liter)

Vorige

Volgende

Hoe vaak moeten we uw container komen legen?

1x per week

2x per week

1x per twee weken

1x per vier weken

Vorige

Volgende

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Straat

Huisnummer

Toevoeging

Postcode

Woonplaats

Vorige

Aanvraag versturen

Offerte aanvraag verstuurd

Maatwerk offerte binnen één werkdag

Aantal ledigingen altijd aanpasbaar

Achteraf op factuur betalen

Afmeting en inhoud van een rolcontainer van 2500 liter

Een grote 2500 liter container is 1660mm hoog, 2250mm breed en 1230mm diep. Om u een idee te geven: de inhoud van 2500 liter staat gelijk aan 42 grote vuilniszakken. De rolcontainer is voorzien van vier wielen zodat hij door uw óf onze medewerkers eenvoudig verplaatst kan worden. Twee van de vier wielen zijn voorzien van een wielstop zodat u de rolcontainer van 2500 liter, zelfs op een schuine ondergrond, probleemloos vast zet op zijn plaats.

De afvalstromen die wij verwerken

Bedrijfsafval

Bekijken

Glasafval

Bekijken

Papierafval

Bekijken

Restafval

Bekijken

Wat mag er wel en niet in uw container van 2500 liter?

Bij Maton Groep huurt u een 2500 liter container voor diverse afvalstromen: bedrijfsafval, papier/karton en folie. Wat u wel of niet in de container mag gooien is afhankelijk van de gekozen afvalstroom. Bedrijfsafval staat beter bekend als restafval of huishoudelijk afval. Hieronder vallen geen olieachtige substanties, medisch afval, elektrische apparatuur of grofvuil. In de container van 2500 liter voor papier/karton of folie mag vanzelfsprekend enkel dat type afval weggegooid worden. Weet u niet in welke categorie uw afval valt? Neem contact op met onze klantenservice, zij beantwoorden al uw vragen op het gebied van afvalverwerking en het huren van een 2500 liter container.

Duurzame afvalverwerking

Duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda. Omdat de inhoud van uw 2500 liter container gerecycled wordt, is het belangrijk om vooraf goed te bedenken voor welk soort afval u een container zoekt. Het huren van meerdere kleinere containers van bijvoorbeeld 1700, 1100 of 660 liter behoort tevens tot de mogelijkheden.

Maton Groep is gespecialiseerd in milieuvriendelijke afvalverwerking. We doen er alles aan om onze groene processen te optimaliseren en uw afval zo duurzaam mogelijk te verwerken. Ons nieuwe concept MG Plastic Recycling levert hier een waardevolle bijdrage aan door het efficiënt recyclen van plastic. Daarbij vervingen we recent onze diesel trucks voor LNG wagens.

Een 2500 liter container huren via Maton Groep

Waar mogelijk ontzorgen we u middels efficiënte leveringen, betrouwbare service en scherpe prijzen. Dat betekent dat we uw 2500 liter container indien gewenst binnen 24 uur leveren, ophalen of tussentijds (extra) ledigden, zonder dat u hiervoor extra betaalt. Dat is namelijk allemaal inbegrepen in onze scherpe all-in tarieven. Wist u dat u in de regio Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Waspik en De Moer profiteert van voordelige regioprijzen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een rolcontainer van 2500 liter.

Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.

Kan ik naast huren ook rolcontainers kopen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Echter biedt het weinig financieel voordeel ten opzichte van het huren van een container bij Maton Groep.

Wat zijn de hoogte en grootte van een rolcontainer?

Dit is afhankelijk van het type rolcontainer. U vindt alle rolcontainer afmetingen terug in het overzicht.

Hoe snel wordt een rolcontainer geleverd?

Bij Maton Groep wordt een rolcontainer vaak al binnen 1 – 3 werkdagen geleverd. Een container later laten leveren is natuurlijk geen enkel probleem.

Wat kost het om een rolcontainer te huren?

De kosten van een rolcontainer zijn afhankelijk van een aantal variabelen zoals uw woonplaats, de grootte van de container en hoe vaak we het afval op moeten halen. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte.