Menu

240 liter rolcontainers

Ieder bedrijf produceert afval, maar de hoeveelheid en soort afval is variabel. Of u nu op zoek bent naar een container voor bedrijfsafval, papier, folie of glas: bij Maton Groep huurt u snel en voordeling een rolcontainer van 240 liter. In een 240 liter container passen 4 vuilniszakken à 60 liter. Dit formaat container is ideaal voor mkb-bedrijven die bewust met hun afvalstromen omgaan.

Heeft u een vraag?

Bel met Maton

0416 281 468

Vraag direct een offerte op

Afvalsoort

Formaat

Frequentie

Uw gegevens

Voor welke afvalsoort wilt u een container?

Bedrijfsafval

Papier

Folie

Glas

Volgende

Welk formaat container wilt u huren?

240 liter kunststof container

(4 vuilniszakken à 60 liter)

660 liter kunststof container

(12 vuilniszakken à 60 liter)

1100 liter kunststof container

(18 vuilniszakken à 60 liter)

1700 liter kunststof container

(29 vuilniszakken à 60 liter)

2500 liter kunststof container

(42 vuilniszakken à 60 liter)

Vorige

Volgende

Hoe vaak moeten we uw container komen legen?

1x per week

2x per week

1x per twee weken

1x per vier weken

Vorige

Volgende

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Straat

Huisnummer

Toevoeging

Postcode

Woonplaats

Vorige

Aanvraag versturen

Offerte aanvraag verstuurd

Maatwerk offerte binnen één werkdag

Aantal ledigingen altijd aanpasbaar

Achteraf op factuur betalen

Afmeting en inhoud van een afvalcontainer van 240 liter

Een kleine container van 240 liter heeft een afmeting van 1120mm hoog, 625mm breed en 860mm diep. Dankzij dit compacte formaat is een 240 liter container erg gebruiksvriendelijk. Hij past bijvoorbeeld gemakkelijk door een reguliere deuropening. Wat u wel of niet in de container van 240 liter mag gooien, is afhankelijk van het type afvalstroom. In de containers voor papier, folie en glas mag uitsluitend dát type vuilnis weggegooid worden. De containers voor bedrijfsafval zijn bedoeld voor restafval. Deze 240 liter container is niet geschikt voor medisch afval, olieachtige substanties, elektrische apparatuur en grofvuil.

De afvalstromen die wij verwerken

Bedrijfsafval

Bekijken

Glasafval

Bekijken

Papierafval

Bekijken

Restafval

Bekijken

Waarom huurt u een rolcontainer van 240 liter bij Maton Groep?

Waar mogelijk ontzorgen wij u met efficiënte leveringen, betrouwbare service en scherpe prijzen: alles om ervoor te zorgen dat u nauwelijks omkijken heeft naar uw afval en rolcontainer van 240 liter. In de meeste gevallen kunnen wij uw 240 liter container binnen 24 uur leveren, tussentijds ledigen of ophalen, zonder dat u hier extra voor betaalt. Ook milieuvriendelijkheid staat bij ons hoog op de agenda. We verduurzamen continu onze processen. Zo vervingen we onze diesel trucks voor LNG wagens en draagt ons nieuwe concept MG Plastic Recycling bij aan het doeltreffend hergebruiken van kunststof.

Wat kost het om een container van 240 liter te huren?

De prijs van een afvalcontainer van 240 liter is afhankelijk van de duur van de huur, de afvalstroom en de locatie. Maar, een ding is zeker: u komt bij ons nooit voor onaangename verrassingen te staan. Bij Maton Groep bent u verzekerd van scherpe all-in prijzen. Voor opdrachten in de regio’s Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand of de Moer hanteren wij aantrekkelijke regioprijzen. Bereken eenvoudig zelf wat de huur van een 240 liter container voor u kost via onze handige rekentool en vraag direct een vrijblijvende offerte op.

240 liter container huren voor particulieren

Al sinds 1987 kunt u als bedrijf of particulier bij ons terecht voor professionele afvalverwerking.
Ook wanneer u thuis wegens omstandigheden veel afval produceert, huurt u snel en voordelig voor onbepaalde tijd een afvalcontainer van 240 liter. Wilt u als particulier een 240 liter container huren dan adviseren we u contact op te nemen met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.

Kan ik naast huren ook rolcontainers kopen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Echter biedt het weinig financieel voordeel ten opzichte van het huren van een container bij Maton Groep.

Wat zijn de hoogte en grootte van een rolcontainer?

Dit is afhankelijk van het type rolcontainer. U vindt alle rolcontainer afmetingen terug in het overzicht.

Hoe snel wordt een rolcontainer geleverd?

Bij Maton Groep wordt een rolcontainer vaak al binnen 1 – 3 werkdagen geleverd. Een container later laten leveren is natuurlijk geen enkel probleem.

Wat kost het om een rolcontainer te huren?

De kosten van een rolcontainer zijn afhankelijk van een aantal variabelen zoals uw woonplaats, de grootte van de container en hoe vaak we het afval op moeten halen. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte.