Menu

Glascontainer

U bent bij Maton Groep aan het juiste adres om een glascontainer te huren. Vul de rekentool in met uw gegevens zodat u gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvraag kunt doen. U krijgt bij ons altijd een scherpe prijs, maar in onze regio (Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand en de Moer) is onze glascontainer zelfs nog iets goedkoper. Hier rijden we namelijk met onze eigen kraakperswagens om uw glas container te leveren en ledigen.

Heeft u een vraag?

Bel met Maton?

0416 281 468

Vraag direct een offerte op

Afvalsoort

Formaat

Frequentie

Uw gegevens

Voor welke afvalsoort wilt u een container?

Bedrijfsafval

Papier

Folie

Glas

Volgende

Welk formaat container wilt u huren?

240 liter kunststof container

(4 vuilniszakken à 60 liter)

660 liter kunststof container

(12 vuilniszakken à 60 liter)

1100 liter kunststof container

(18 vuilniszakken à 60 liter)

1700 liter kunststof container

(29 vuilniszakken à 60 liter)

2500 liter kunststof container

(42 vuilniszakken à 60 liter)

Vorige

Volgende

Hoe vaak moeten we uw container komen legen?

1x per week

2x per week

1x per twee weken

1x per vier weken

Vorige

Volgende

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Straat

Huisnummer

Toevoeging

Postcode

Woonplaats

Vorige

Aanvraag versturen

Offerte aanvraag verstuurd

Maatwerk offerte binnen één werkdag

Aantal ledigingen altijd aanpasbaar

Achteraf op factuur betalen

Afmetingen van onze glas container

Een glascontainer van Maton Groep kunnen we, in tegenstelling tot andere afvalstromen, alleen in een kunststof rolcontainer leveren. Vervolgens heeft u keuze uit twee verschillende maten. De meeste klanten combineren een glasafval container met andere containers, zodat het afval zo ver mogelijk gescheiden wordt. U vindt hier de rolcontainers voor alle afvalstromen.

Twijfelt u nog welke maat glascontainer het beste bij u past, dan helpen we u natuurlijk graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt telefonisch of per mail contact opnemen, zodat we uw wensen kunnen bespreken. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend een offerte op maat van ons.

Afmetingen glascontainers

– Een kleine rolcontainer van 240 liter (hxbxd): 1120mm x 625mm x 860mm
– Een kleine rolcontainer van 660 liter (hxbxd): 1195mm x 1370mm x 820mm
– Een kleine rolcontainer van 770 liter (hxbxd): 1315mm x 1370mm x 820mm

De afvalstromen die wij verwerken

Bedrijfsafval

Bekijken

Papierafval

Bekijken

Restafval

Bekijken

Alle containers

Bekijken

U bent altijd welkom bij Maton Groep

Bij Maton Groep leveren we zowel particulier als zakelijk een glas container. Het is natuurlijk ook mogelijk om eenmalig en van korte duur een container te laten plaatsen. U vraagt gemakkelijk een offerte aan via onze webshop of u neemt direct contact op met onze klantenservice om de bestelling persoonlijk af te handelen. We zullen in beide gevallen de informatie van uw specifieke situatie doornemen, zodat we tot de best passende oplossing komen. Heeft u meer afval dan verwacht, dan kunt u ook een lediging afroepen. Een glascontainer huren was nog nooit zo makkelijk!

Voordat uw glasafval container geleverd wordt, bepalen we aan de hoeveelheid glaswerk welke grootte container voor u handig is en hoe vaak deze geledigd moet worden. Dit kan variëren van eens per vier weken tot meerdere malen per week. Ook zijn afroep ledigingen bij ons mogelijk en kunt u natuurlijk ook meerdere glascontainers tegelijkertijd huren of hem combineren met containers voor andere afvalstromen.

Scherp geprijsde glascontainer

We plaatsen dagelijks door heel Nederland allerlei soorten containers. Of u nu eenmalig een stalen afvalcontainer voor puin nodig heeft of geregeld diverse rolcontainers, u kunt altijd bij Maton Groep voor een scherp tarief terecht. Echter ontvangt u binnen de regio (Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand en de Moer) nog lagere tarieven. We komen de glas container dan leveren en ledigen met onze eigen kraakperswagens. Hierdoor hebben we alle onderdelen van het afvalproces in eigen hand en kunt u nog goedkoper een glascontainer huren. Vul ons offerteformulier in om er snel achter te komen welke prijs we u kunnen bieden. Deze prijs is all-in, dus u komt niet achteraf nog voor verrassingen te staan.

Service & Recycling

Naast onze lage glascontainer tarieven, mag u ook een uitstekende service verwachten bij Maton Groep. Alle medewerkers werken elke dag weer hard om u zo snel en prettig mogelijk van de juiste container te voorzien. Onze klanten prijzen ons erom en daar zijn we trots op! Daarnaast mag u ook van ons verwachten dat we onze bedrijfsprocessen waar mogelijk telkens weer verduurzamen. Dit geldt voor het verwerken en recyclen van onze afvalstromen, maar ook voor onze interne processen en leveringen.

Een mooie stap die we hierin gezet hebben in 2021 is dat we elke kraakperswagen die versleten is, vervangen door een LNG wagen. Deze biedt veel meer comfort voor onze chauffeurs én heeft een veel lagere uitstoot dan een diesel variant. Alle voordelen van deze wagens lees je in ons blogartikel over LNG.

De inhoud van een glas container is gelukkig 100% te recyclen. Om ervoor te zorgen dat we zo min mogelijk energie verspillen aan het sorteerproces is het wel belangrijk dat u alleen deze afvalstroom in de glascontainer gooit. We vragen u daar goed op te letten, zodat we samen toewerken naar een groenere wereld. Bent u benieuwd hoe al onze afvalstromen een tweede leven krijgen? Lees dan onze blog over afval scheiden.

Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.

Kan ik naast huren ook rolcontainers kopen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Echter biedt het weinig financieel voordeel ten opzichte van het huren van een container bij Maton Groep.

Wat zijn de hoogte en grootte van een rolcontainer?

Dit is afhankelijk van het type rolcontainer. U vindt alle rolcontainer afmetingen terug in het overzicht.

Hoe snel wordt een rolcontainer geleverd?

Bij Maton Groep wordt een rolcontainer vaak al binnen 1 – 3 werkdagen geleverd. Een container later laten leveren is natuurlijk geen enkel probleem.

Wat kost het om een rolcontainer te huren?

De kosten van een rolcontainer zijn afhankelijk van een aantal variabelen zoals uw woonplaats, de grootte van de container en hoe vaak we het afval op moeten halen. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte.