Menu

1100 liter rolcontainer

Als ondernemer produceert u bedrijfsafval, maar de hoeveelheid en soort varieert. Naast kleine rolcontainers van 240 en 660 liter, vindt u bij Maton Groep ook een 1100 liter container. In een afvalcontainer van 1100 liter passen zeker 18 vuilniszakken à 60 liter. Dat maakt dit formaat container erg geschikt voor middelgrote tot grote bedrijven. Bij Maton Groep huurt u snel en voordelig een 1100 liter container voor verschillende afvalsoorten, waaronder papier, folie, glas en bedrijfsafval.

Heeft u een vraag?

Bel met Maton

0416 281 468

Vraag direct een offerte op

Afvalsoort

Formaat

Frequentie

Uw gegevens

Voor welke afvalsoort wilt u een container?

Bedrijfsafval

Papier

Folie

Glas

Volgende

Welk formaat container wilt u huren?

240 liter kunststof container

(4 vuilniszakken à 60 liter)

660 liter kunststof container

(12 vuilniszakken à 60 liter)

1100 liter kunststof container

(18 vuilniszakken à 60 liter)

1700 liter kunststof container

(29 vuilniszakken à 60 liter)

2500 liter kunststof container

(42 vuilniszakken à 60 liter)

Vorige

Volgende

Hoe vaak moeten we uw container komen legen?

1x per week

2x per week

1x per twee weken

1x per vier weken

Vorige

Volgende

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Straat

Huisnummer

Toevoeging

Postcode

Woonplaats

Vorige

Aanvraag versturen

Offerte aanvraag verstuurd

Maatwerk offerte binnen één werkdag

Aantal ledigingen altijd aanpasbaar

Achteraf op factuur betalen

Specificaties van een rolcontainer van 1100 liter

Een container van 1100 liter is 1365mm hoog, 1370mm breed en 1144mm diep. De kunststof afvalcontainer heeft 4 wielen waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. Met de wielstop zet u de rolcontainer van 1100 liter probleemloos vast op zijn plaats, zelfs op een schuin of oneven oppervlak. Wat u in een 1100 liter container mag gooien is afhankelijk van de gekozen afvalsoort.

In de containers voor glas, folie of papier mag u uitsluitend die afvalsoort deponeren. Een afvalcontainer van 1100 liter voor bedrijfsafval is bedoeld voor restafval. Medisch afval, olieachtige substanties, elektrische apparatuur en grofvuil vallen daar niet onder.  Heeft u hulp nodig bij het vinden van een passende 1100 liter container? Neem contact op met onze klantenservice, we denken graag met u mee!

Container van 1100 liter leveren, legen en ophalen

Huurt u een 1100 liter container bij Maton Groep? Dat staat deze vaak al binnen 24 uur bij u op de stoep. Ook het legen en het ophalen van de container kan op korte termijn plaatsvinden. Als u de container op een voor ons toegankelijke plek zet, hoeft u hiervoor niet eens aanwezig te zijn. Zit uw 1100 liter container onverwachts eerder vol? Dan komen we gewoon tussentijds bij u langs. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten: bij Maton Groep profiteert u namelijk van eerlijke all-in tarieven. Zo staat u nooit voor onaangename verrassingen! In de regio Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand, de Moer, Waspik hanteren wij voordelige regioprijzen. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte op voor het huren van een 1100 liter container!

Duurzame verwerking van uw afval

Milieuvriendelijkheid, en daarmee duurzame afvalverwerking, heeft bij ons een hoge prioriteit. Zodra we uw rolcontainer van 1100 liter hebben opgehaald, verwerken we dit op ons eigen terrein. Alle afvalstromen worden naar onze recycling locatie vervoerd, waarna het afval gesorteerd en gescheiden wordt. Naast duurzame afvalverwerking, besteden we ook aandacht aan het optimaliseren van onze groene processen. Onze diesel trucks zijn vervangen voor LNG wagens en we dragen met MG Plastic Recycling bij aan het milieuvriendelijke recyclen van plastic.

De afvalstromen die wij verwerken

Bedrijfsafval

Bekijken

Glasafval

Bekijken

Papierafval

Bekijken

Restafval

Bekijken

Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.

Kan ik naast huren ook rolcontainers kopen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Echter biedt het weinig financieel voordeel ten opzichte van het huren van een container bij Maton Groep.

Wat zijn de hoogte en grootte van een rolcontainer?

Dit is afhankelijk van het type rolcontainer. U vindt alle rolcontainer afmetingen terug in het overzicht.

Hoe snel wordt een rolcontainer geleverd?

Bij Maton Groep wordt een rolcontainer vaak al binnen 1 – 3 werkdagen geleverd. Een container later laten leveren is natuurlijk geen enkel probleem.

Wat kost het om een rolcontainer te huren?

De kosten van een rolcontainer zijn afhankelijk van een aantal variabelen zoals uw woonplaats, de grootte van de container en hoe vaak we het afval op moeten halen. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte.