Menu

660 liter rolcontainer

Blijkt een container van 240 liter te klein en heeft u geen zin in gedoe met meerdere containers? Dan biedt onze scherp geprijsde en gebruiksvriendelijke container van 660 liter wellicht uitkomst. De 660 liter container is een veelgekozen maat in het bedrijfsleven. Er passen zeker 11 á 12 vuilniszakken in een rolcontainer van 660 liter. Daarbij is hij makkelijk te verplaatsen dankzij de vier wielen, maar tevens eenvoudig vast te zetten met de voetklem. Bij Maton Groep vindt u een afvalcontainer van 660 liter voor bedrijfsafval, papier, glas, folie, en restafval.

Heeft u een vraag?

Bel met Maton

0416 281 468

Vraag direct een offerte op

Afvalsoort

Formaat

Frequentie

Uw gegevens

Voor welke afvalsoort wilt u een container?

Bedrijfsafval

Papier

Folie

Glas

Volgende

Welk formaat container wilt u huren?

240 liter kunststof container

(4 vuilniszakken à 60 liter)

660 liter kunststof container

(12 vuilniszakken à 60 liter)

1100 liter kunststof container

(18 vuilniszakken à 60 liter)

1700 liter kunststof container

(29 vuilniszakken à 60 liter)

2500 liter kunststof container

(42 vuilniszakken à 60 liter)

Vorige

Volgende

Hoe vaak moeten we uw container komen legen?

1x per week

2x per week

1x per twee weken

1x per vier weken

Vorige

Volgende

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Straat

Huisnummer

Toevoeging

Postcode

Woonplaats

Vorige

Aanvraag versturen

Offerte aanvraag verstuurd

Maatwerk offerte binnen één werkdag

Aantal ledigingen altijd aanpasbaar

Achteraf op factuur betalen

Afmeting en inhoud van een afvalcontainer van 660 liter

Een rolcontainer van 660 liter is 1370mm breed, 1195mm hoog en 820mm diep. Dit formaat container past nog nét door de gemiddelde deuropening. U kunt dus kiezen of u de 660 liter container binnen of buiten wilt neerzetten. Op twee van de vier wielen zit een voetklem waardoor u deze eenvoudig vast zet, zelfs op een oneven of schuine ondergrond. Afhankelijk van het type afvalstroom waarvoor u een container zoekt, mag u bepaald afval niet in de container gooien. De 660 liter container voor papier, glas of folie is enkel voor dat type afval bedoeld. Bedrijfs- en restafval kan van alles zijn, uitgezonderd medisch afval, olieachtige substanties, elektrische apparatuur en grofvuil.

De afvalstromen die wij verwerken

Bedrijfsafval

Bekijken

Glasafval

Bekijken

Papierafval

Bekijken

Restafval

Bekijken

Maton Groep zet graag een stapje extra

Het huren van een 660 liter container bij Maton Groep is in vele opzichten voordelig. Er is een divers aanbod aan afmetingen, materialen en inhoud. Heeft u een keus kunnen maken? Dan staan we vaak al binnen 24 uur met de betreffende container op uw stoep. Tijdens de levering van een container van 660 liter hoeft u niet thuis te zijn. Laat ons dan wel even weten waar we de rolcontainer van 660 liter mogen plaatsen.

U geeft vooraf zelf aan hoe vaak het afval opgehaald moet worden. Maar zit uw 660 liter container eerder vol dan gedacht? Dan komen we zo snel mogelijk bij u langs, zonder dat u hier een meerprijs voor betaalt. Zo ontzorgen we u met efficiënte leveringen, betrouwbare service en eerlijke prijzen. Bovendien verwerken bij het afval op duurzame wijze.

Wat kost het huren van een 660 liter container?

Via onze handige rekentool berekent u wat het huren van een afvalcontainer van 660 liter voor u kost. De prijs is onder andere afhankelijk van de duur, afvalstroom en locatie. Woont u in de regio Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand of de Moer? Dan profiteert u van onze aantrekkelijke regioprijzen en huurt u nóg voordeliger een 660 liter container.

Wilt u als particulier een container van 660 liter huren?

Sinds 1987 kunnen zowel bedrijven als particulieren voor professionele afvalverwering terecht bij Maton Groep. Produceert u thuis wegens omstandigheden tijdelijk meer afval, bijvoorbeeld door een kleine verbouwing? Dan kan het lonen om tijdelijk een 660 liter container te huren. Particulieren verwijzen we door naar onze klantenservice voor advies en een prijs op maat.

Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.

Kan ik naast huren ook rolcontainers kopen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Echter biedt het weinig financieel voordeel ten opzichte van het huren van een container bij Maton Groep.

Wat zijn de hoogte en grootte van een rolcontainer?

Dit is afhankelijk van het type rolcontainer. U vindt alle rolcontainer afmetingen terug in het overzicht.

Hoe snel wordt een rolcontainer geleverd?

Bij Maton Groep wordt een rolcontainer vaak al binnen 1 – 3 werkdagen geleverd. Een container later laten leveren is natuurlijk geen enkel probleem.

Wat kost het om een rolcontainer te huren?

De kosten van een rolcontainer zijn afhankelijk van een aantal variabelen zoals uw woonplaats, de grootte van de container en hoe vaak we het afval op moeten halen. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte.