Menu

Rolcontainers

Op zoek naar een rolcontainer voor afval? Een rolcontainer huren doet u voordelig en snel bij Maton Groep. Onze rolcontainers zijn extra scherp geprijsd in de gehele omgeving van Waalwijk (Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand en de Moer). We bieden rolcontainers in kunststof of staal en in diverse formaten. Alleen de kleine rolcontainer formaten in kunststof zijn geschikt voor het ruimen van glas, anders worden ze te zwaar om te ledigen.

Heeft u een vraag?

Bel met Maton

0416 281 468

Vraag direct een offerte op

Afvalsoort

Formaat

Frequentie

Uw gegevens

Voor welke afvalsoort wilt u een container?

Bedrijfsafval

Papier

Folie

Glas

Volgende

Welk formaat container wilt u huren?

240 liter kunststof container

(4 vuilniszakken à 60 liter)

660 liter kunststof container

(12 vuilniszakken à 60 liter)

1100 liter kunststof container

(18 vuilniszakken à 60 liter)

1700 liter kunststof container

(29 vuilniszakken à 60 liter)

2500 liter kunststof container

(42 vuilniszakken à 60 liter)

Vorige

Volgende

Hoe vaak moeten we uw container komen legen?

1x per week

2x per week

1x per twee weken

1x per vier weken

Vorige

Volgende

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Straat

Huisnummer

Toevoeging

Postcode

Woonplaats

Vorige

Aanvraag versturen

Offerte aanvraag verstuurd

Maatwerk offerte binnen één werkdag

Aantal ledigingen altijd aanpasbaar

Achteraf op factuur betalen

Afmetingen rolcontainer en inhoud

Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres voor zowel een kleine rolcontainer als een grote rolcontainer. Wij leveren rolcontainers in kunststof en staal in verschillende formaten. Naast de rolcontainer afmetingen kan zoals u ziet ook de inhoud variëren. U kunt rolcontainers huren voor het inzamelen van uw (bedrijfs)afval, papier, folie en glas. Bent u niet zeker welke rolcontainer het beste bij u past, dan helpen we u natuurlijk graag bij de juiste keuze. U kunt telefonisch of per mail contact opnemen om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat van ons.

Afmetingen rolcontainers kunststof
– Een kleine rolcontainer van 240 liter voor bedrijfsafval, papier, folie en glas (H x B x D): 1120 mm x 625 mm x 860 mm
– Een kleine rolcontainer van 660 liter voor bedrijfsafval, papier, folie en glas (H x B x D): 1195 mm x 1370 mm x 820 mm
– Een kleine rolcontainer van 770 liter voor bedrijfsafval, papier, folie en glas (H x B x D): 1315 mm x 1370 mm x 820mm
– Een grote rolcontainer van 1100 liter voor bedrijfsafval, papier en folie (H x B x D): 1365 mm x 1370 mm x 1144 mm
– Een grote rolcontainer van 1700 liter voor bedrijfsafval, papier en folie (H x B x D): 1420 mm x 1667 mm x 1145 mm

Afmetingen rolcontainers ijzer
– Een grote rolcontainer van 2500 liter voor bedrijfsafval, papier en folie (H x B x D): 1660 mm x 2250 mm x 1230 mm
– Een grote rolcontainer van 5000 liter voor bedrijfsafval, papier en folie (H x B x D): 1450 mm x 2250 mm x 2641 mm

De afvalstromen die wij verwerken

Bedrijfsafval

Bekijken

Glasafval

Bekijken

Papierafval

Bekijken

Restafval

Bekijken

Maton Groep is er voor iedereen

U kunt bij ons terecht voor diverse soorten containers, waaronder rolcontainers. Dit kan zowel bedrijfsmatig als particulier. Heeft u op regelmatige basis veel afval thuis, dan kunt u vanzelfsprekend ook voor langere tijd een rolcontainer huren bij Maton Groep. U kunt zelf bepalen hoe vaak u wil dat er een lediging plaatsvindt. Om een rolcontainer te huren als particulier kunt u het beste contact opnemen om uw wensen door te geven en een offerte op te vragen.

Een rolcontainer huren voor bedrijfsafval is natuurlijk ook mogelijk. Kiest u voor een kleine rolcontainer, dan krijgt u automatisch een kunststof exemplaar. Kiest u voor een grotere variant, dan heeft u de keuze uit kunststof of een rolcontainer van ijzer. Ook is het natuurlijk mogelijk om meerdere rolcontainers te huren met dezelfde of een andere inhoud. De meest gebruikelijke combinatie zijn rolcontainers voor restafval en papier, maar ook folie is standaard mogelijk. Voor glas komt u daarentegen meteen uit bij een kleine variant van kunststof. Neem voor meer informatie over rolcontainers voor bedrijfsafval contact op met onze klantenservice.

Lediging van rolcontainers in de omgeving voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per vier weken. Ook zijn afroepledigingen bij ons mogelijk. Alles is geheel afhankelijk instelbaar op uw wensen.

Rolcontainer huren: prijs en service

U profiteert bij Maton Groep van lage prijzen voor onze rolcontainers voor afval. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Wij bespreken uw wensen omtrent uw rolcontainer en bereken op basis daarvan de kosten voor de voor u geschikte rolcontainer. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een rolcontainer huren bij Maton Groep brengt veel voordelen met zich mee. Natuurlijk heeft u keuze uit verschillende afmetingen voor de rolcontainer, materialen en inhoud, maar we gaan nog een stapje verder. Zo kunt u na het plaatsen van de order de afvalcontainers al binnen één werkdag verwachten en hoeft u niet perse thuis te zijn voor levering. Zit uw rolcontainer vol afval en is dit eerder dan gedacht? Laat het ons even weten en we komen zo snel mogelijk bij u langs. Het afval dat opgehaald is, wordt vervolgens op een duurzame manier verwerkt en op eigen terrein.

Vrijblijvende offerte opvragen

Klantenservice

Veelgestelde vragen

Maton Groep Portaalwagen Maton Groep Vuilniswagen Maton Groep Vuilniswagen Rolcontainer

Rolcontainers kopen bij Maton Groep

Naast dat we rolcontainers verhuren, bieden we ook rolcontainers te koop aan. Dat kan zowel voor een rolcontainer die gebruikt is voor de verhuur als bij nieuwe exemplaren. U betaalt eenmalig voor de aanschafprijs en vervolgens per maand de kosten voor lediging. Een rolcontainer kopen biedt financieel niet heel veel voordeel ten opzichte van huren. In dit geval betaalt u bij aanvang een hoger bedrag en vervolgens zijn de maandlasten vanzelfsprekend lager dan bij het huren van een rolcontainer.

Het verwerkingsproces bij Maton Groep

U gaat waarschijnlijk een rolcontainer huren om uw omgeving schoon te houden en zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan uw afval. Bij Maton Groep weten we precies hoe we dit moeten regelen. Lediging van al onze containers voeren wij namelijk uit met onze eigen kraakperswagen in de omgeving van Waalwijk. De frequentie kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken, afhankelijk van uw wensen. Zijn uw rolcontainers geplaatst op een plek waar we altijd toegang tot hebben, dan hoeft u niet op locatie aanwezig te zijn voor deze ledigingen. Ook is het mogelijk om de rolcontainer te voorzien van een slot zodat andere mensen er geen afval in kan gooien. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Nadat het afval uit uw rolcontainer opgehaald is, verwerken we dit op eigen terrein. Maton Groep is nationaal actief op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en containerservice. Met onze portaalauto’s, containerauto’s en vuilniswagens worden de afvalstromen naar onze recycling locatie vervoerd om daar in de sorteerinrichting volledig gescheiden te worden in diverse afvalstromen. De inhoud wordt waar mogelijk dus altijd gerecycled. Dat geldt niet alleen voor een rolcontainer met restafval, maar voor alle afvalsoorten.

Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.

Kan ik naast huren ook rolcontainers kopen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Echter biedt het weinig financieel voordeel ten opzichte van het huren van een container bij Maton Groep.

Wat zijn de hoogte en grootte van een rolcontainer?

Dit is afhankelijk van het type rolcontainer. U vindt alle rolcontainer afmetingen terug in het overzicht.

Hoe snel wordt een rolcontainer geleverd?

Bij Maton Groep wordt een rolcontainer vaak al binnen 1 – 3 werkdagen geleverd. Een container later laten leveren is natuurlijk geen enkel probleem.

Wat kost het om een rolcontainer te huren?

De kosten van een rolcontainer zijn afhankelijk van een aantal variabelen zoals uw woonplaats, de grootte van de container en hoe vaak we het afval op moeten halen. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte.