Menu

Bedrijfsafval

Als bedrijf zijnde is de kans aanwezig dat u een aardige hoeveelheid afval produceert. In welke branche u ook werkzaam bent, u kunt altijd terecht bij Maton Groep om dit efficiënt en goedkoop op te laten halen. We leveren snel en gemakkelijk een bedrijfsafval container en kunnen uw bedrijfsafval ophalen wanneer u dat wenst. Om te besparen op de kosten is het verstandig om afval gescheiden weg te gooien in verschillende bedrijfscontainers. Dat zorgt er ook voor dat wij de afvalstromen gemakkelijker kunnen sorteren en het beter recyclebaar is.

Heeft u een vraag?

Bel met Maton?

0416 281 468

Vraag direct een offerte op

Afvalsoort

Formaat

Frequentie

Uw gegevens

Voor welke afvalsoort wilt u een container?

Bedrijfsafval

Papier

Folie

Glas

Volgende

Welk formaat container wilt u huren?

240 liter kunststof container

(4 vuilniszakken à 60 liter)

660 liter kunststof container

(12 vuilniszakken à 60 liter)

1100 liter kunststof container

(18 vuilniszakken à 60 liter)

1700 liter kunststof container

(29 vuilniszakken à 60 liter)

2500 liter kunststof container

(42 vuilniszakken à 60 liter)

Vorige

Volgende

Hoe vaak moeten we uw container komen legen?

1x per week

2x per week

1x per twee weken

1x per vier weken

Vorige

Volgende

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Straat

Huisnummer

Toevoeging

Postcode

Woonplaats

Vorige

Aanvraag versturen

Offerte aanvraag verstuurd

Maatwerk offerte binnen één werkdag

Aantal ledigingen altijd aanpasbaar

Achteraf op factuur betalen

Wat is bedrijfsafval?

In onze ogen kan bedrijfsafval van alles zijn, aangezien geen één bedrijf hetzelfde is. We bieden diverse soorten rolcontainers met een inhoud van 240 tot wel 5000 liter, geschikt voor verschillende afvalstromen. Bij een bedrijfsafval container gaan we standaard uit van restafval, maar er zijn ook andere opties, zodat u plastic bedrijfsafval, papier, folie en glas. Op die manier kunt u gemakkelijk bedrijfsafval scheiden. Bedrijfsafval is te vergelijken met het huishoudelijk afval thuis. Dit betekent dat u verschillende afvalstromen bij elkaar mag gooien, maar dat het geen gevaarlijk en medisch afval mag bevatten. Ook olieachtige substanties, elektrische apparatuur en groter vuil zoals grofvuil, en stenen van bouw- en sloopafval kunnen we niet accepteren.

Wilt u deze afvalsoorten toch weggooien, dan kunt u beter even contact opnemen met de klantenservice zodat we u van de juiste container voorzien.

De afvalstromen die wij verwerken

Glasafval

Bekijken

Papierafval

Bekijken

Restafval

Bekijken

Alle containers

Bekijken

Container op kantoor: Afmetingen en opties

Wilt u graag op regelmatige basis bedrijfsafval op laten halen? Dan is het verstandig om van tevoren te bedenken hoe vaak u deze wilt laten legen en hoeveel afval u in de tussentijd produceert. Ook is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte u beschikbaar heeft om de bedrijfsafval container te plaatsen. Deze data bepaalt samen welke grootte voor u het handigst is om te huren. We bieden de volgende opties:

Afmetingen rolcontainers kunststof
– Een kleine rolcontainer van 240 liter (hxbxd): 1120mm x 625mm x 860mm
– Een kleine rolcontainer van 660 liter (hxbxd): 1195mm x 1370mm x 820mm
– Een kleine rolcontainer van 770 liter (hxbxd): 1315mm x 1370mm x 820mm
– Een grote rolcontainer van 1100 liter hxbxd): 1365 mm x 1370mm x 1144mm
– Een grote rolcontainer van 1700 liter (hxbxd): 1420mm x 1667mm x 1145mm

Afmetingen rolcontainers ijzer
– Een grote rolcontainer van 2500 liter (hxbxd): 1660mm x 2250mm x 1230mm
– Een grote rolcontainer van 5000 liter (hxbxd): 1450mm x 2250mm x 2641mm

Onze bedrijfsafval container is de goedkoopste

Bent u van plan om zakelijk een container te huren, dan bent u natuurlijk benieuwd naar de bedrijfsafval prijzen van Maton Groep. Deze zijn afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de grootte, duur van de huur, de afvalstroom en de locatie waar de bedrijfscontainer geplaatst moet worden. Wilt u de container laten plaatsen in Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand of de Moer, dan is onze bedrijfsafval container de goedkoopste! Om de exacte prijs te ontvangen maken wij graag een maatwerk offerte voor u. Zo weet u precies aan welke bedrijfsafval prijzen u in uw situatie moet denken.

Heeft u veel grofvuil op uw bedrijventerrein of bent u bijvoorbeeld aan het verbouwen, dan kunt u het beste eenmalig een afvalcontainer huren. Deze kunnen we vanzelfsprekend tussentijds komen ledigen of voor langere tijd laten staan.

Bedrijfsafval wegbrengen bij Maton Groep

Wilt u liever zelf bedrijfsafval wegbrengen? Natuurlijk is dat ook mogelijk bij Maton Groep! U kunt bedrijfsafval storten op ons eigen terrein. Onze milieustraat is elke maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 7 uur. Maandag t/m donderdag kunt u tot 6 uur bedrijfsafval wegbrengen, op vrijdag tot half 6 en op zaterdag tot 2 uur ‘s middags. Bedrijfsafval afvoeren gaat erg gemakkelijk, omdat we gebruik maken van meerdere weegbruggen. U betaalt dus precies voor de hoeveelheid die u heeft ingeleverd. Zodra het afval is ingeleverd, sorteren we dit natuurlijk ook zodat we zoveel mogelijk materiaal recyclen. Heeft u liever helemaal geen omkijken naar het afval? Dan raden we het aan om toch een bedrijfsafval container te huren.

Daarom kiest u voor Maton Groep

U wil natuurlijk zo min mogelijk omkijken hebben naar uw bedrijfsafval. Naast dat we u waar mogelijk ontzorgen met efficiënte leveringen, goede service en scherpe bedrijfsafval prijzen, zijn we ook elke dag bezig met milieuvriendelijkheid. Hoe goed we ook ons best doen om minder afval te produceren, het zal er altijd zijn. Met een bedrijfsafval container van Maton Groep zorgt u ervoor dat u er weinig omkijken naar heeft en wij zullen vervolgens het bedrijfsafval sorteren op een duurzame manier. Zo zorgen we ervoor dat uw afval grotendeels een tweede leven krijgt. Daarnaast worden al onze wagens vervangen door LNG vrachtwagens zodra ze aan vervanging toe zijn. Daarmee behalen we een CO2 reductie tot wel 90% vergeleken met hun voorgangers. Een bedrijfscontainer huren doet u dus met een gerust hart bij Maton Groep!

Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.

Kan ik naast huren ook rolcontainers kopen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Echter biedt het weinig financieel voordeel ten opzichte van het huren van een container bij Maton Groep.

Wat zijn de hoogte en grootte van een rolcontainer?

Dit is afhankelijk van het type rolcontainer. U vindt alle rolcontainer afmetingen terug in het overzicht.

Hoe snel wordt een rolcontainer geleverd?

Bij Maton Groep wordt een rolcontainer vaak al binnen 1 – 3 werkdagen geleverd. Een container later laten leveren is natuurlijk geen enkel probleem.

Wat kost het om een rolcontainer te huren?

De kosten van een rolcontainer zijn afhankelijk van een aantal variabelen zoals uw woonplaats, de grootte van de container en hoe vaak we het afval op moeten halen. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte.