Menu

Bouwafval container huren

Bent u op zoek naar een bouwafval container tijdens een verhuizing of grote klus? Maton Groep is uw partner in afval! U vindt bij ons diverse formaten bouw en sloop containers met een inhoud variërend van 2 m3 tot 40 m3. Huurt u een container bij ons, dan heeft u geen omkijken meer naar uw bouwafval. We zorgen dat de container geleverd en opgehaald wordt op de door u gekozen dag en tijd. Dit kan al binnen 24 uur en u hoeft tijdens deze momenten zelf niet eens aanwezig te zijn op locatie. Het bouw en sloop afval wordt vervolgens verwerkt op ons eigen terrein en waar mogelijk gerecycled.

Heeft u een vraag?

Bel met Maton

0416 281 468

All-in prijzen, geen extra kosten achteraf

Wij halen de container op, op uw verzoek

Betaal veilig met iDeal, PIN of contant

Langdurige projecten mogelijk

Voor particulieren en bedrijven

Verantwoord recyclen

Bouwafval container afmetingen en vergunning

Bij Maton Groep vindt u bouwafval containers in diverse maten. Dit geldt voor de inhoud maar ook voor de bouwafval container afmetingen. U ziet bij elke optie op onze website rechts naast de inhoud de exacte centimeters staan. Bedenk voorafgaand aan een bouwafval container huren goed waar u deze wil plaatsen en hoeveel ruimte er beschikbaar is, zodat deze zeker past bij levering. Check van tevoren ook of u een bouwafval container vergunning aan moet vragen wanneer u van plan bent om de container op gemeentegrond te plaatsen. Of dit nodig is verschilt per gemeente. Plaatst u de bouw en sloop container op eigen grond, dan hoeft u vanzelfsprekend geen bouwafval container vergunning aan te vragen.

Wat mag er in een bouw en sloopcontainer?

Wel of niet?

Wanneer u een bouwafval container gaat huren, wil u natuurlijk weten wat voor afval u erin mag gooien. In onderstaand overzicht ziet u gemakkelijk wat er in een bouw en sloopcontainer mag. Wil u toch niet-toegestane afvalsoorten weggooien, dan kunt u kiezen voor een ander type afvalcontainer. Weet u niet zeker of uw afval in een container voor bouwafval mag? Neem dan even contact met ons op via mail, telefoon of chat en we helpen u snel verder.

Toegestaan

 • Steen en betonpuin
 • Gips
 • Hout
 • Grofvuil huisraad
 • Papier en karton
 • Plastic en kunststof
 • Metaal
 • Zand (maximaal 5% van de containerinhoud)

Niet toegestaan

 • Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal
 • Autobanden
 • Accu’s (bijtende of irriterende stoffen)
 • Dakleer
 • Golfplaten
 • Bedrijfsafval
 • Gevaarlijk of klein chemisch afval
 • Dakleer
 • Koelkast of vriezer
 • Matras

De goedkoopste bouwafval container huren

Wilt u de container laten plaatsen in Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand of de Moer, dan bieden wij de goedkoopste container voor bouw en sloopafval. We werken in deze regio namelijk met onze regioprijzen. Toch kunt u ook daarbuiten een goedkope bouwcontainer huren bij Maton Groep, omdat we niet met tussen partijen werken. De bouwafval container wordt direct uit onze eigen voorraad geleverd. Ook is de prijs die wordt weergegeven op de website all-in. Er komen achteraf dus geen kosten meer bij. U weet bij Maton Groep altijd vooraf waar u aan toe bent!

Bent u geïnteresseerd in een bouwafval container kopen? Ook dat is mogelijk! Voor deze optie kunt u contact opnemen met onze klantenservice om een offerte op maat te ontvangen.

De service van Maton Groep

Zelf bouwafval afvoeren is niet nodig met onze service. Een bouwafval container huren doet u gemakkelijk en voordelig via onze website. U selecteert het juiste formaat en bij het type afval kiest u voor bouwafval. Vervolgens vult u de postcode van levering in en ziet direct de prijs staan. U komt dus niet voor kosten achteraf te staan en huurt écht een goedkope bouwcontainer. Nadat u de order geplaatst heeft, zorgen we dat de container bij u geplaatst wordt. Ook komen we deze natuurlijk tussentijds legen wanneer nodig. De bouwafval container wordt wanneer gewenst al binnen 24 uur geleverd.

Wilt u toch zelf het bouwafval afvoeren, dan is dat ook mogelijk bij Maton Groep. U bent van maandag t/m zaterdag welkom in onze milieustraat in Waalwijk. Hier kunt u zowel particulier als bedrijfsmatig terecht om uw afval in te leveren. Ook hier zorgen we er natuurlijk voor dat dit zo duurzaam mogelijk verwerkt en gerecycled wordt, net als bij onze bouw en sloop containers het geval is.

Bouwafval recycleren

U wil een bouwafval container huren om zo min mogelijk tijd en energie kwijt te zijn aan uw afval tijdens een verhuizing of bouwproject. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om dit bouw en sloop afval zo duurzaam mogelijk te verwerken en waar mogelijk het materiaal een tweede leven te geven. Daar weten we bij Maton Groep wel raad mee! Naast onze efficiënte service bij het plaatsen van een bouwafval container, zijn we ook dagelijks bezig om ons verwerkingsproces te verduurzamen met een circulaire economie als uitgangspunt. De goedkoopste bouwafval container huren hoeft dus niets af te doen aan milieuvriendelijkheid!

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat zijn de afmetingen van een bouwafval container?

Dit is afhankelijk van de grootte van de container die u kiest. U vindt op onze website een overzicht van al onze bouwcontainers.

Heb ik een vergunning nodig voor een bouwcontainer?

Als u de bouwafval container plaatst op eigen terrein, dan is het antwoord nee. Plaatst u de container op gemeentegrond, dan is dit afhankelijk van de regelgeving van de gemeente. U kunt het beste met hen contact opnemen voor meer informatie.

Wat mag er in een bouwafval container?

U vindt op onze website een uitgebreid overzicht van materialen die wel en niet zijn toegestaan in onze bouwcontainers. Bij niet-toegestaan materiaal kunnen we u alsnog van dienst zijn met een ander type afvalcontainer.

Wat is de levertijd van een bouwcontainer?

Een bouwafval container kunnen we over het algemeen binnen 24 uur leveren na plaatsing van de order. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid een andere dag te kiezen.

Wat zijn de kosten voor een bouwafval container?

De prijs van een bouwcontainer is afhankelijk van de grootte, de locatie van plaatsing en duur van de huur. U kunt via onze tool gemakkelijk berekenen wat een container voor u zou kosten.