Menu

Grofvuil container huren

Bent u op zoek naar een grofvuil container voor een verbouwing of sloopklus? Dan zit u bij Maton Groep altijd goed! We hebben vuilcontainers met diverse afmetingen en inhoud. Zo kunt u een kleine grofvuil container huren van 2 kuub voor een korte of kleine klus, maar ook grotere varianten tot 40 kuub. Nadat u bestelt heeft kunnen we de grofvuil container vaak al binnen 24 uur leveren. Hij wordt vanzelfsprekend ook weer opgehaald zodra u dat aangeeft. Naast een goede service biedt Maton Groep ook altijd een scherpe prijs. De goedkoopste grofvuil container huren doet u dus bij ons!

Heeft u een vraag?

Bel met Maton

0416 281 468

All-in prijzen, geen extra kosten achteraf

Wij halen de container op, op uw verzoek

Betaal veilig met iDeal, PIN of contant

Langdurige projecten mogelijk

Voor particulieren en bedrijven

Verantwoord recyclen

Vuilcontainer afmetingen en vergunning

U kunt bij Maton Groep allerlei soorten vuil container afmetingen vinden. U ziet deze gemakkelijk in de webshop vermeld staan bij ieder product. Ze staan vermeld in centimeters en u vindt daarnaast bij elke vuilcontainer ook de inhoud in kuubs. Een kleine grofvuil container is handig voor wat kleinere of korte klussen. U kunt zelfs een grofvuil container huren voor 1 dag. Hier wordt vaak voor gekozen bij een verhuizing, zodat u geen omkijken hebt naar het afval. Wilt u een grofvuil container huren en op openbaar terrein plaatsen, dan is het verstandig om bij uw gemeente te checken of u een vergunning nodig heeft. Plaatst u hem op privéterrein dan is dat vanzelfsprekend niet nodig.

Grofvuil container wat mag erin?

Wel of niet?

Een veelgestelde vraag bij onze klantenservice is wat er in de grofvuil container mag. In dit type container mag u diverse afvalstromen bij elkaar gooien. Het is wel belangrijk dat het gaat om schoon afval zodat we uw afval kunnen sorteren en hergebruiken. Wat mag er in een grofvuil container en wat niet? U vindt het hieronder in ons overzicht.

Toegestaan

 • Puin, stenen, gips en beton
 • Hout, papier en karton
 • Plastics en kunststoffen
 • Huisraad

Niet toegestaan

 • Asbesthoudend of asbestgelijkend materiaal
 • Autobanden
 • Accu’s (bijtende of irriterende stoffen)
 • Dakleer
 • Golfplaten
 • Bedrijfsafval
 • Gevaarlijk of klein chemisch afval
 • Dakleer
 • Koelkast of vriezer
 • Matras

De goedkoopste grofvuil container huren bij Maton Groep

U heeft in onze webshop keuze uit vuilcontainers met diverse afmetingen. De prijs voor een grofvuil container is onder andere afhankelijk van de grootte die u kiest. Daarnaast is ook uw locatie en de duur van de huur van belang. Wil u een grofvuil container huren in onze regio? dan werken we met extra scherpe tarieven. Deze tarieven gelden voor Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand en de Moer. U kunt in deze plaatsen echt de aller goedkoopste grofvuil container huren bij Maton Groep, terwijl u toch geniet van hoogwaardige service. Onze grofvuil container prijs is namelijk all-in. Dit betekent dat we hem komen brengen, ophalen en ook het afval voor u verwerken. U hoeft echt geen omkijken meer naar uw afval, want u hoeft voor deze momenten niet eens aanwezig te zijn.

Een grofvuil container bestellen gaat het makkelijkste via onze webshop. U kiest de juiste afvalsoort, de grootte die past bij uw klus en vervolgens geeft u de postcode op waar de vuilcontainer geleverd moet worden. Vervolgens ziet u direct de prijs staan. Heeft u hulp nodig bij online een grofvuil container huren? Dan kunt u het beste even contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Duurzaamheid bij Maton Groep

Naast onze A+ service richting u als klant, staat ook duurzaamheid voorop bij Maton Groep. Dit betekent dat we het afval uit uw vuilcontainer op ons eigen terrein sorteren en vervolgens waar mogelijk recyclen. Als u zich houdt aan onze regels voor grofvuil container inhoud dan betekent het dat voor bijna al uw afval geldt. Wat er allemaal gerecycled kan worden, leest u in onze blog over afval scheiden.

Onze focus op milieuvriendelijkheid ziet u niet alleen terug in de verwerking van afval, maar ook in onze afvalwagens. Zodra deze aan vervanging toe zijn, worden alle dieseltrucks ingewisseld voor LNG wagens die rijden op biogas (Liquified Natural Gas). Hiermee behalen we tot wel 90% CO2 uitstoot ten opzichte van de dieseltrucks. Bij Maton Groep kunt u dus zonder zorgen een goedkope grofvuil container huren!

Onze uitstekende service

Waarom zou u kiezen voor Maton Groep? Naast dat u de goedkoopste grofvuil container kunt huren bij ons, kiest u ook voor service en een partner die denkt aan het milieu. We zorgen ervoor dat u rustig met uw verbouwing of verhuizing bezig kunt zijn en geen omkijken heeft naar het afval. We kunnen de grofvuil container vaak al binnen 24 uur na bestelling leveren, mits u dat wenst natuurlijk! Zit hij eerder vol dan gedacht? Geef ons even een belletje en ook dat regelen we vaak dezelfde dag nog voor u.

Geen vuilcontainer huren, maar zelf uw grofvuil afvoeren bij onze milieustraat is natuurlijk ook een mogelijkheid. U bent welkom in onze milieustraat van maandag t/m zaterdag. Wilt u wel een grofvuil container huren maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice en we helpen u zo snel mogelijk verder!

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat zijn de afmetingen van een grofvuil container?

Dit is afhankelijk van de grootte van de container die u kiest. U vindt op onze website een overzicht van al onze grofvuil containers.

Heb ik een vergunning nodig voor een grofvuil container?

Als u de grofvuil container plaatst op eigen terrein, dan is het antwoord nee. Plaatst u de container op gemeentegrond, dan is dit afhankelijk van de regelgeving van de gemeente. U kunt het beste met hen contact opnemen voor meer informatie.

Wat mag er in een grofvuil container?

U vindt op onze website een uitgebreid overzicht van materialen die wel en niet zijn toegestaan in onze grofvuilcontainers. Bij niet-toegestaan materiaal kunnen we u alsnog van dienst zijn met een ander type afvalcontainer.

Wat is de levertijd van een grofvuilcontainer?

Een grofvuil container kunnen we over het algemeen binnen 24 uur leveren na plaatsing van de order. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid een andere dag te kiezen.

Wat zijn de kosten voor een grofvuil container?

De prijs van een grofvuil container is afhankelijk van de grootte, de locatie van plaatsing en duur van de huur. U kunt via onze tool gemakkelijk berekenen wat een container voor u zou kosten.