Menu

Restafval container

Bent u op zoek naar een container voor restafval, dan bent u bij Maton Groep aan het juiste adres! U bestelt namelijk gemakkelijk én goedkoop een restafval container voor verschillende afvalstromen en in diverse formaten via onze website. In onze regio (Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand en de Moer) bieden we onze producten tegen extra scherpe tarieven aan, omdat we zelf de ledigingen uitvoeren. Wil u een rolcontainer voor restafval huren in de omgeving, dan bent u bij ons het goedkoopste uit!

Heeft u een vraag?

Bel met Maton?

0416 281 468

Vraag direct een offerte op

Afvalsoort

Formaat

Frequentie

Uw gegevens

Voor welke afvalsoort wilt u een container?

Bedrijfsafval

Papier

Folie

Glas

Volgende

Welk formaat container wilt u huren?

240 liter kunststof container

(4 vuilniszakken à 60 liter)

660 liter kunststof container

(12 vuilniszakken à 60 liter)

1100 liter kunststof container

(18 vuilniszakken à 60 liter)

1700 liter kunststof container

(29 vuilniszakken à 60 liter)

2500 liter kunststof container

(42 vuilniszakken à 60 liter)

Vorige

Volgende

Hoe vaak moeten we uw container komen legen?

1x per week

2x per week

1x per twee weken

1x per vier weken

Vorige

Volgende

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Straat

Huisnummer

Toevoeging

Postcode

Woonplaats

Vorige

Aanvraag versturen

Offerte aanvraag verstuurd

Maatwerk offerte binnen één werkdag

Aantal ledigingen altijd aanpasbaar

Achteraf op factuur betalen

Rolcontainer restafval afmetingen

Kunt u een container voor alle afval gebruiken, dan heeft u bij Maton Groep keuze uit diverse formaten en materialen. U kunt bij ons terecht voor een restafval container van 240 liter tot 5000 liter. Onze kleine varianten zijn gemaakt van kunststof, terwijl een grote restafval container gemaakt is van metaal. Het is verstandig om naast een restafvalcontainer ook rolcontainers te plaatsen voor andere afvalstromen, zodat u het afval zover mogelijk kunt scheiden. We vertellen u graag meer over al onze rolcontainer opties.

Weet u niet zeker of u een rolcontainer voor restafval nodig heeft of voor een andere stroom? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we u helpen bij het maken van de beste keuze. U kunt telefonisch of per mail contact opnemen om uw wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend een offerte op maat van ons.

Afmetingen kunststof restafval containers
– Een kleine rolcontainer van 240 liter (hxbxd): 1120mm x 625mm x 860mm
– Een kleine rolcontainer van 660 liter (hxbxd): 1195mm x 1370mm x 820mm
– Een kleine rolcontainer van 770 liter (hxbxd): 1315mm x 1370mm x 820mm
– Een grote rolcontainer van 1100 liter hxbxd): 1365 mm x 1370mm x 1144mm
– Een grote rolcontainer van 1700 liter (hxbxd): 1420mm x 1667mm x 1145mm

Afmetingen metalen restafval containers
– Een grote rolcontainer van 2500 liter (hxbxd): 1660mm x 2250mm x 1230mm
– Een grote rolcontainer van 5000 liter (hxbxd): 1450mm x 2250mm x 2641mm

De afvalstromen die wij verwerken

Bedrijfsafval

Bekijken

Glasafval

Bekijken

Papierafval

Bekijken

Alle containers

Bekijken

Restafval rolcontainer huren: particulier of zakelijk

Iedereen is welkom bij Maton Groep! U kunt zowel zakelijk als particulier rest containers huren bij ons. Dit kunt u doen door uw gegevens in te vullen bij de offerteaanvraag op de website of door contact op te nemen met onze klantenservice. We lopen dan de vragen persoonlijk met u door. Voorafgaand aan het plaatsen van de bestelling bespreken we altijd alle mogelijkheden om een rolcontainer voor restafval te huren. Op basis van uw hoeveelheid afval berekenen we het aantal ledigingen en het formaat van de restafval container. U ontvangt vervolgens een maatwerk offerte met een all-in prijs. Dit betekent dat u niet achteraf nog voor onverwachte kosten komt te staan. Heeft u tussentijds een extra lediging nodig, dan kunt u deze natuurlijk eenmalig afroepen.

Kosten voor een restafval container

We leveren containers door heel het land en u ontvangt bij Maton Groep dus altijd vooraf een afgesproken prijs. Wilt u een restafval container huren in de regio, dan ontvangt u een extra scherp tarief! In de omgeving van ons hoofdkantoor (Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand en de Moer) komen we de rest containers zelf plaatsen en ledigen met onze kraakperswagens. Hierdoor houden we alles in eigen hand en kunnen we u de beste prijs bieden. Dit geldt natuurlijk ook voor rolcontainers voor andere afvalstromen en onze afvalcontainers. De kosten voor de restafval container ontvangt u zo spoedig mogelijk na uw offerteaanvraag.

Milieuvriendelijk & een top service

Naast onze scherpe restafvalcontainer prijzen, staan de service richting klanten en duurzaamheid bij ons voorop. Al onze medewerkers zetten elke dag weer een stapje extra zodat u zo min mogelijk omkijken heeft naar uw afval. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat al onze afvalstromen zo groen mogelijk verwerkt en gerecycled worden. Dat is bij een container voor restafval nog belangrijker dan bij een enkele afvalstroom, aangezien u allerlei stromen bij elkaar weg mag gooien. Wij zorgen er vervolgens voor dat de inhoud van restafval container zo ver mogelijk gesorteerd wordt. Hier komen niet alleen sorteermachines aan te pas, maar ook mensenhanden. Zo kunnen we onze kwaliteit beter garanderen. Wat er vervolgens met de afvalstromen gebeurt leest u in ons artikel over afval scheiden.

Naast onze zorg voor het recyclen van uw afval, nemen we duurzaamheid ook in onze andere bedrijfsprocessen mee. Zo worden uw rest containers opgehaald door onze chauffeurs die in LNG wagens rijden. U leest alle voordelen van deze kraakperswagens in ons blogartikel over LNG. We streven naar een circulaire economie, maar daar zijn we helaas nog niet. Om ervoor te zorgen dat we de aarde zo min mogelijk belasten met ons afval, vragen we u om waar mogelijk te scheiden. We helpen u graag met de keuze voor de juiste containers zodat u dit zo efficiënt mogelijk kunt doen!

Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.

Kan ik naast huren ook rolcontainers kopen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Echter biedt het weinig financieel voordeel ten opzichte van het huren van een container bij Maton Groep.

Wat zijn de hoogte en grootte van een rolcontainer?

Dit is afhankelijk van het type rolcontainer. U vindt alle rolcontainer afmetingen terug in het overzicht.

Hoe snel wordt een rolcontainer geleverd?

Bij Maton Groep wordt een rolcontainer vaak al binnen 1 – 3 werkdagen geleverd. Een container later laten leveren is natuurlijk geen enkel probleem.

Wat kost het om een rolcontainer te huren?

De kosten van een rolcontainer zijn afhankelijk van een aantal variabelen zoals uw woonplaats, de grootte van de container en hoe vaak we het afval op moeten halen. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte.