Menu

1700 liter rolcontainer

Een rolcontainer van 1700 liter is ideaal voor het inzamelen van grote hoeveelheden afval. In een 1700 liter container passen 29 vuilniszakken à 60 liter. Dit formaat is geschikt voor grote bedrijven, of voor bedrijven die veel afval produceren. Bij Maton Groep huurt u snel en voordelig uw rolcontainer(s) voor bedrijfsafval, papier en karton of folie.

Heeft u een vraag?

Bel met Maton

0416 281 468

Vraag direct een offerte op

Afvalsoort

Formaat

Frequentie

Uw gegevens

Voor welke afvalsoort wilt u een container?

Bedrijfsafval

Papier

Folie

Glas

Volgende

Welk formaat container wilt u huren?

240 liter kunststof container

(4 vuilniszakken à 60 liter)

660 liter kunststof container

(12 vuilniszakken à 60 liter)

1100 liter kunststof container

(18 vuilniszakken à 60 liter)

1700 liter kunststof container

(29 vuilniszakken à 60 liter)

2500 liter kunststof container

(42 vuilniszakken à 60 liter)

Vorige

Volgende

Hoe vaak moeten we uw container komen legen?

1x per week

2x per week

1x per twee weken

1x per vier weken

Vorige

Volgende

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Straat

Huisnummer

Toevoeging

Postcode

Woonplaats

Vorige

Aanvraag versturen

Offerte aanvraag verstuurd

Maatwerk offerte binnen één werkdag

Aantal ledigingen altijd aanpasbaar

Achteraf op factuur betalen

Specificaties van een 1700 liter rolcontainer

De afmetingen van een grote rolcontainer van 1700 liter zijn: 1420mm hoog, 1667mm breed en 1145mm diep. De inhoud van deze kunststof container staat gelijk aan 29 vuilniszakken. De container heeft vier wielen, waarvan twee met een wielstop. Hierdoor is de 1700 liter container makkelijk te verplaatsen én vast te zetten, ook op een schuin oppervlak. Kortom, een praktische en gebruiksvriendelijke container voor in het bedrijfsleven.

De afvalstromen die wij verwerken

Bedrijfsafval

Bekijken

Glasafval

Bekijken

Papierafval

Bekijken

Restafval

Bekijken

Een rolcontainer van 1700 liter voor verschillende afvalstromen

Wat u wel of niet in de 1700 liter container mag gooien is afhankelijk van de gekozen afvalstroom. Dit formaat container is geschikt voor bedrijfsafval (restafval), papier/karton en folie. Onder bedrijfsafval rekenen we restafval, ook bekend als ’huishoudelijk’ afval. In de container van 1700 liter voor papier of folie, mag uitsluitend dat type afval weggegooid worden. Het afvoeren van medisch afval, olieachtige substanties, elektrische apparatuur en grofvuil in een 1700 liter container is niet toegestaan. Twijfelt u over de categorie waarin uw afval valt? Onze klantenservice beantwoordt al uw vragen omtrent afvalverwerking en voorziet u waar nodig van advies.

Omdat we de inhoud van uw 1700 liter rolcontainer recyclen, is het van belang om vooraf goed te bedenken voor welk soort afval u een container nodig heeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere, kleinere containers te huren voor verschillende afvalstromen. Bij Maton Groep vindt u kleine rolcontainers van 240, 660 en 1100 liter.

Snel en voordelig een container huren bij Maton Groep

Bij Maton Groep profiteert u van een ruime aanbod rolcontainers. We bespreken uw wensen omtrent de huur van een 1700 liter container en brengen de kosten voor u in kaart. Zodra u de order bevestigd heeft, kan de container binnen 24 uur op uw stoep staan. Zolang wij toegang hebben tot de 1700 liter rolcontainer, hoeft u bij het leveren, tussentijds ledigen of ophalen van de container niet thuis te blijven. Naast deze snelle service profiteert u van scherpe all-in prijzen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. De kosten voor het huren van een 1700 liter container zijn afhankelijk van de huurperiode, afvalstroom en locatie. Goed om te weten: in de regio Waalwijk, Drunen, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Waspik en De Moer hanteren wij voordelige regioprijzen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.

Kan ik naast huren ook rolcontainers kopen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Echter biedt het weinig financieel voordeel ten opzichte van het huren van een container bij Maton Groep.

Wat zijn de hoogte en grootte van een rolcontainer?

Dit is afhankelijk van het type rolcontainer. U vindt alle rolcontainer afmetingen terug in het overzicht.

Hoe snel wordt een rolcontainer geleverd?

Bij Maton Groep wordt een rolcontainer vaak al binnen 1 – 3 werkdagen geleverd. Een container later laten leveren is natuurlijk geen enkel probleem.

Wat kost het om een rolcontainer te huren?

De kosten van een rolcontainer zijn afhankelijk van een aantal variabelen zoals uw woonplaats, de grootte van de container en hoe vaak we het afval op moeten halen. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte offerte.