Menu

Grond container huren

Bent u bezig met een flinke klus in de tuin en wilt u gemakkelijk grond afvoeren? Dan biedt een grondcontainer van Maton Groep uitkomst! U vindt bij ons een kleine grondcontainer van 2 m3 tot aan grote formaten van wel 11 m3. Ook kunt u kiezen uit open en gesloten grond containers. Die laatste kunt u gemakkelijk afsluiten met het door ons geleverde slot. Grond afvoeren gaat in een mum van tijd met onze snelle leverservice. We kunnen al binnen 24 uur een grondcontainer leveren op de door u gewenste plek en tijd. In de regio doen we dat ook nog eens voor de scherpste prijs. Wilt u een grond container goedkoop huren met uitstekende service, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u een vraag?

Bel met Maton

0416 281 468

All-in prijzen, geen extra kosten achteraf

Wij halen de container op, op uw verzoek

Betaal veilig met iDeal, PIN of contant

Langdurige projecten mogelijk

Voor particulieren en bedrijven

Verantwoord recyclen

Gemakkelijk grond afvoeren bij Maton Groep

Maton Groep is al jarenlang dΓ© partner in afval. Naast onze containerservice heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om uw afval zelf te komen storten. Grond afvoeren kan gemakkelijk op ons eigen terrein waar we het afval ook direct sorteren. U kunt tuingrond afvoeren, maar ook andere afvalstromen zoals puin en houtafval. Wil u grond afvoeren als particulier of juist zakelijk? Bij Maton Groep kunt u altijd 6 dagen per week terecht in de milieustraat. Wilt u echt geen omkijken hebben naar uw afval, dan raden we aan om toch een grond container te huren.

Inhoud van een grondcontainer

Wel of niet?

We krijgen regelmatig de vraag wat u in de grond containers mag plaatsen. In onderstaand overzicht ziet u in één oogopslag wat wel en niet toegestaan is. We kunnen afval grotendeels recyclen, dus het is belangrijk dat u zich hieraan houdt. Wilt u een grondcontainer huren, maar weet u niet zeker of dit het juiste type container is? Neem dan even contact op met onze klantenservice en we helpen u zo snel mogelijk verder!

Toegestaan

 • Grond
 • Zand
 • Zwarte grond
 • Wit zand
 • Ophoogzand

Niet toegestaan

 • Boomwortels
 • Snoeiafval
 • Puin
 • Verontreinigde grond
 • Grond met asbesthoudend materiaal
 • Gasbeton, cellenbeton, lichtbeton
 • Gevaarlijk of klein chemisch afval
 • Grond vermengd met ander afval

Een grond container goedkoop huren bij Maton Groep

Bent u van plan om een grondcontainer te huren bij ons, dan heeft u ontzettend veel keuze. Niet alleen uit type containers, maar ook in grootte, duur van de huur, aantal ledigingen en leverdata. De kosten voor grond afvoeren via onze containers zijn hier ook van afhankelijk. Onze grond container prijs is altijd all-in. Dit betekent dat de container hiervoor geleverd en opgehaald wordt, evt. tussentijds geledigd en de inhoud door ons verwerkt wordt. Wil u een extra lediging aanvragen of de grondcontainer toch wat langer laten staan, dan is dat natuurlijk geen probleem! Ook in dat geval bent u van tevoren precies op de hoogte wat de extra kosten zijn.

Wil u een grond container huren in de plaatsen Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand of de Moer, dan kunt u een grondcontainer goedkoop huren. We werken in dit gebied namelijk met regioprijzen. U kunt gemakkelijk een grondcontainer bestellen via onze website door de juiste afvalsoort en grootte te kiezen en uw postcode op te geven. U ziet dan direct uw persoonlijk grond container prijs.

De grondcontainer plaatsen

Een belangrijk punt is de plaatsing van de container voor grond. De afmetingen en kuubs van de grond containers staan bij elk type vermeld op de website, zodat u zeker weet dat we hem kunnen plaatsen op de plek die u voor ogen heeft. Wanneer u ervoor kiest om hem op een openbare plek te plaatsen, zoals een parkeerplaats of stoep, dan is het verstandig om vooraf bij uw gemeente te checken of u een vergunning nodig heeft. Dit verschilt namelijk per gemeente. Kiest u ervoor om de grondcontainer op uw eigen terrein te zetten, dan is dit vanzelfsprekend niet nodig.

Wil u geen grond container huren, maar juist kopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! We raden dan aan om even contact op te nemen met de klantenservice. Zij weten u precies te vertellen wat de mogelijkheden zijn en verzorgen wanneer gewenst een offerte op maat.

Kies voor gemak met Maton Groep

Bij Maton Groep weten we hoe belangrijk service is. U zult merken dat u na het huren van de grond container echt geen omkijken meer heeft naar uw afval. Zelfs voor de plaatsing, het ledigen en het ophalen hoeft u niet in de buurt te zijn. U geeft aan waar en wanneer en wij regelen het! Dit zit allemaal inbegrepen in de grond container prijs die u voorafgaand aan de huur ontvangt. U komt dus niet achteraf voor onvoorziene kosten te staan. Ook kunt u er zeker van zijn dat we de inhoud van grond containers zo duurzaam mogelijk verwerken. Dit doen we op ons eigen terrein met betrouwbare partners waardoor we kunnen garanderen dat uw grondafval vrijwel volledig opnieuw gebruikt wordt.

De focus op milieuvriendelijkheid ligt niet alleen bij het grond afvoeren. Zodra onze bestaande afvalwagens toe zijn aan vervanging, kiezen we tegenwoordig ook door LNG wagens als vervanger. Hiermee behalen we tot wel 90% CO2 uitstoot ten opzichte van de dieseltrucks.

Heeft u vragen over onze grond containers of andere diensten zoals gevelrenovatie? Neem dan contact op met onze klantenservice en we helpen u zo snel mogelijk verder!

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat zijn de afmetingen van een grondafval container?

Dit is afhankelijk van de grootte van de container die u kiest. U vindt op onze website een overzicht van al onze grond containers.

Heb ik een vergunning nodig voor een grondafval container?

Als u de grond container plaatst op eigen terrein, dan is het antwoord nee. Plaatst u de container op gemeentegrond, dan is dit afhankelijk van de regelgeving van de gemeente. U kunt het beste met hen contact opnemen voor meer informatie.

Wat mag er in een grondafval container?

U vindt op onze website een uitgebreid overzicht van materialen die wel en niet zijn toegestaan in onze grondcontainers. Bij niet-toegestaan materiaal kunnen we u alsnog van dienst zijn met een ander type afvalcontainer.

Wat is de levertijd van een grondcontainer?

Een grondafval container kunnen we over het algemeen binnen 24 uur leveren na plaatsing van de order. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid een andere dag te kiezen.

Wat zijn de kosten voor een grondafval container?

De prijs van een grond container is afhankelijk van de grootte, de locatie van plaatsing en duur van de huur. U kunt via onze tool gemakkelijk berekenen wat een container voor u zou kosten.