Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Container huren in Breda

Vandaag nog bij u in Breda op de stoep

Afvalcontainer nodig voor uw verbouwing in Breda?

Kosten containerhuur in Breda

Wanneer u een container wilt huren in Breda kiest u voor Maton Groep. Maton Groep houdt zich voornamelijk bezig met afvalinzameling en containerverhuur. De afgelopen jaren hebben we honderden klanten in Breda naar tevredenheid geholpen en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare speler. Wilt u een container huren in Breda? Bestel deze dan hieronder of neem contact met ons op.

  • Ruim 30 dagen huren
  • Zelf de leveringstijd bepalen
  • 33 jaar ervaring
  • Ma t/m za vanaf 07:00 geopend
grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

De containerverhuurder in Breda

Voor elk soort afval een oplossing

Niet elk soort afval mag in elke soort container. Dit komt omdat wij uw afval op een effectieve manier moeten kunnen recyclen en dit lukt ons niet wanneer u uw puinafval mengt met uw groenafval. Maton Groep verhuurt alle soorten containers; het enige dat u hoeft te doen is de juiste container kiezen voor uw situatie. Van bouwcontainer tot groencontainer; wij hebben voor elk soort afval een passende container.

Uw container snel en eenvoudig in Breda

Het bestellen van een container bij Maton Groep is erg eenvoudig. Kies de juiste soort container en kies vervolgens wanneer wij deze kunnen leveren. Wij komen op de afgesproken tijd de container bij u plaatsen. Vervolgens kunt u de container X weken gebruiken. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we uw container verwisselen of bij u ophalen. Tot slot verwerken wij uw afval zo effectief en verantwoord mogelijk.

Klantgericht werken zit in ons DNA

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u vragen heeft omtrent container verhuur. Wij krijgen dagelijks namelijk veel vragen van mensen die een container willen huren in Breda. Wij hebben de afgelopen jaren alle denkbare vragen beantwoord en kunnen uw vraag zeker ook beantwoorden. Het enige dat u hoeft te doen is contact op te nemen via onze website, de telefoon of per mail. Klantgericht werken zit in het DNA van Maton Groep, daarom denken wij proactief met u mee.

  • Prijzen inclusief btw en zonder onverwachte kosten achteraf
  • Vandaag nog bij u in Breda op de stoep
  • Levering op zaterdag mogelijk

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep