Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Afvalcontainer huren in Waalwijk

Hoge regiokorting in Waalwijk

Container nodig voor uw verbouwing in Waalwijk?

Containers in Waalwijk met hoge korting

Wanneer u een container wilt huren in Waalwijk bent u bij Maton Groep aan het juiste adres. Waalwijk is onze vestigingsplaats en wij zijn hier de grootste speler op het gebied van containerverhuur. Wanneer u een container bestelt in Waalwijk profiteert u bij ons van hoge regiokortingen. Bestel uw container vandaag nog.
  • Ruim 30 dagen huren
  • Zelf de leveringstijd bepalen
  • 33 jaar ervaring
  • Ma t/m za vanaf 07:00 geopend
  • Honderden klanten in Waalwijk naar tevredenheid geholpen
grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

De container verhuurder uit Waalwijk

 

Sinds 1887 heeft Maton Groep honderden particulieren en zakelijke klanten naar tevredenheid geholpen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste speler in Waalwijk.

Hoge regiokorting in Waalwijk

Het wegbrengen en ophalen neemt veel tijd in beslag. Doordat wij in Waalwijk gevestigd zijn is dit hier niet het geval. Om die reden kunt u binnen Waalwijk en ons regio gebied profiteren van een hoge regiokorting. Hierdoor is Maton Groep in Waalwijk niet alleen een zeer betrouwbare, maar ook een voordelige oplossing. Alle genoemde prijzen zijn all inclusive, waardoor u geen onverwachte kosten achteraf zult hebben. 

Containerservice en recycling bij Maton Groep

Maton Groep verhuurt containers in Waalwijk en omstreken, maar dit is niet het enige dat wij doen. Wij zorgen ook dat al uw afval op een milieuvriendelijke en effectieve manier verwerkt wordt. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan de circulaire economie. Om dit op een effectieve manier te doen zijn er voor diverse afvalsoorten verschillende containers. Zo moet groenafval in een groencontainer, bouwafval in een bouwcontainer en grofvuil in een grofvuilcontainer. Let daarom goed op dat u de juiste container bestelt.

Uw afval in goede handen

Uw afval is bij Maton Groep in goede handen. Wij zijn een klantgericht bedrijf en nemen al uw zorgen van A tot Z uit handen. Heeft u vragen over de soort container die u wilt huren, ons beleid of heeft u een andere vraag? Dan kunt u altijd gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

  • Prijzen inclusief btw en zonder onverwachte kosten achteraf
  • Vandaag nog bij u in Waalwijk op de stoep
  • Levering op zaterdag mogelijk

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep