Menu

1m3 Ardenner split big bag

Direct bestellen

Succesvol toegevoegd aan uw opdracht

Direct afrekenen

Wat is uw postcode en huisnummer?

Uw prijs is

Vul eerst uw postcode in

All-in prijzen, geen extra kosten achteraf

Wij halen de container op, op uw verzoek

Betaal veilig met iDeal, PIN of contant

Tevreden klanten van Maton Groep

Zij gingen u al voor

Top

Goed geregeld geen zorgen tijdens de verbouwing voor puin

Geweldige service

Een fijn bedrijf, vriendelijk personeel, geweldige service, denkt mee in oplossingen, en komt afspraken altijd na

goed

we zijn tevreden over de service van Manon Groep

Heeft u vragen over onze containers? We zijn gemakkelijk en snel per telefoon, chat en e-mail bereikbaar. Laat ons alvast uw voorkeur weten voor de leverdatum en wij doen er vanzelfsprekend alles aan om op dat moment te leveren.

Alles over dit product van Maton

1m3 Ardenner split big bag

Afmetingen grind: 6-14mm  

Ardenner split bag

Ardenner split is dankzij een aantal noemenswaardige eigenschappen erg populair binnen diverse tuinstijlen. Dit grijze split is met nagenoeg alle tuinelementen te combineren waaronder natuursteen, hout, beton en groen. Het wordt veelal toegepast als siersplit, maar is ook geschikt voor praktische doeleinden. Bent u op zoek naar Ardenner split voor uw klus? Bij Maton Groep bestelt u snel en voordelig uw Ardenner split big bag(s) online.

Dit moet u weten over Ardenner split

Deze populaire splitsoort bestaat uit gemalen Belgisch Hardsteen. Het resultaat? Een prachtig egaal, kleurvast en sterk grijs grind. Het Belgisch hardsteen is afkomstig uit groeves in de Belgische Ardennen, vandaar de naam ‘Ardenner split’. Met een big bag ardenner split van Maton Groep legt u moeiteloos zelf paden en bloemperken aan in uw tuin. Dankzij de hoge hardheid is het zelfs geschikt voor de aanleg van opritten en parkeerplaatsen. Naast Ardenner split vindt u bij Maton groep ook big bags met Basalt split, Boerengrind of Wit grind.

Onderhoudsvrije aanleg van uw grijze split

Om te voorkomen dat er sporen op uw oprit ontstaan, raden wij aan om gebruik te maken van splitplaten. Worteldoek helpt daarnaast de groei van onkruid tegen te gaan. Zo heeft u nauwelijks omkijken naar het onderhoud en blijft Ardenner split in uw tuin of op uw oprit jarenlang mooi. Met een split grijs big bag van 1 m3 bedekt u gemiddeld ±16 m2 oppervlak. Wij raden aan een laag van minimaal 5 cm aan te leggen. Neem contact op met onze klantenservice wanneer u twijfelt over de benodigde hoeveelheid split.

Uw Ardenner split bag binnen 24 uur geleverd

Bestelt u een big bag grijs grind bij Maton Groep, dan bent u verzekerd van de beste service. Zo leveren we uw bestelling op werk- en zaterdagen indien gewenst al binnen één dag. De Ardenner split big bag wordt geleverd en geplaatst door onze duurzame LNG-wagens. Help ons gerust een handje door de losplaats, inclusief straal eromheen, vrij te maken zodat deze goed bereikbaar is. Een goede voorbereiding is immers het halve werk en zorgt ervoor dat onze chauffeurs snel en veilig te werk kunnen. Overweegt u de big bag met grijs grind op openbare weg te plaatsen? Neem dan tijdig contact op met uw gemeente om te verifiëren of een vergunning vereist is. Lege big bags kunt u zowel naar de milieustraat brengen voor recycling als retourneren naar Maton Groep zodat wij deze kunnen hergebruiken.

De kosten van een bigbag Ardenner split

Naast uitstekende service profiteert u bij Maton Groep ook van eerlijke all-in prijzen. Dat betekent geen onaangename verrassingen achteraf in de vorm van extra kosten. Een big bag met ardenner split kost €140,-. In de regio Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Waspik en De Moer hanteren wij aantrekkelijke regioprijzen. Deze korting wordt verwerkt in het bestelproces weldra u uw postcode invult.

Voordelig grijs grind bestellen bij Maton Groep

Op zoek naar een kwalitatief product tegen een aantrekkelijke prijs, waarbij u met vragen terug kunt vallen op een goed bereikbare klantenservice? Bestel uw Ardenner split eenvoudig online bij Maton Groep. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling telefonisch te plaatsen en direct nog wat extra advies in te winnen. Wie weet staat de Ardenner split big bag binnenkort op uw stoep!

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat zijn de openingstijden?

Bij Maton Groep kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht om uw afval te storten. De openingstijden van onze Milieustraat in Waalwijk zijn erg ruim, namelijk op maandag t/m donderdag van 07:00 tot 17:30, vrijdag van 07:00 tot 17:00 en op zaterdag van 7:00 tot 14:00.

Wat is de levertijd van een container?

Een container kunnen we over het algemeen binnen 24 uur leveren na plaatsing van de order. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid een andere dag te kiezen.

Wat kost een afvalcontainer huren?

De kosten zijn afhankelijk van de afvalstroom die u kiest. Ook de grootte, de locatie van plaatsing en duur van de huur hebben invloed op de prijs. U kunt via onze tool gemakkelijk berekenen wat een container voor u zou kosten.

In welk gebied leveren jullie de big bags?

In Waalwijk en omgeving. U kunt dit exact checken via de postcodecheck.

Leveren jullie ook big bags met inhoud, zoals bijvoorbeeld tuinaarde?

Ja, u kunt deze big bags bestellen via de website onder het kopje big bags met inhoud.

Wat mag er in mijn big bag?

U kunt tijdens het bestelproces zelf aangeven voor welke afvalsoort u een big bag nodig heeft.

Hoe snel kan de big bag geleverd worden?

We kunnen een big bag de volgende werkdag al leveren. Het is natuurlijk ook mogelijk om een andere afleverdag te kiezen.

Welke formaten big bags kunnen jullie leveren?

U vindt bij ons de standaard maat voor een big bag, namelijk 100 x 100 x 100 cm. Oftewel 1 kuub.

Waar moet ik de big bag plaatsen?

U dient de big bag te plaatsen op een plek waar onze wagens gemakkelijk toegang tot hebben i.v.m. het ophalen. Een parkeervak heeft onze voorkeur. Twijfelt u over een geschikte plek, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wanneer wordt de big bag opgehaald?

Dit kunt u zelf aangeven via een ophaalverzoek op de website, of via de mail, chat of telefoon.

Hoe wordt mijn lege big bag geleverd?

Een van onze vertegenwoordigers komt deze persoonlijk bij u afleveren. We kunnen u dan ook helpen bij het kiezen van de juiste plek voor de plaatsing.

Heb ik een vergunning nodig voor een container?

Als u de container plaatst op eigen terrein, dan is het antwoord nee. Plaatst u de container op gemeentegrond, dan is dit afhankelijk van de regelgeving van de gemeente. U kunt het beste met hen contact opnemen voor meer informatie.

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.