Menu

1m3 ophoogzand big bag

Direct bestellen

Succesvol toegevoegd aan uw opdracht

Direct afrekenen

Wat is uw postcode en huisnummer?

Uw prijs is

Vul eerst uw postcode in

All-in prijzen, geen extra kosten achteraf

Wij halen de container op, op uw verzoek

Betaal veilig met iDeal, PIN of contant

Tevreden klanten van Maton Groep

Zij gingen u al voor

Attent en klantgericht

Ze zijn zeer attent, nemen even contact op om de plaatsing te bespreken. Met kerst werd er een fles wijn bezorgd. En ook het ophalen verliep prima.

goed

(Y)

Prima geholpen. Goed chat service

Maton heeft mij goed en adequaat geholpen. Ze hielden zich aan de beloften die ze deden.

Heeft u vragen over onze containers? We zijn gemakkelijk en snel per telefoon, chat en e-mail bereikbaar. Laat ons alvast uw voorkeur weten voor de leverdatum en wij doen er vanzelfsprekend alles aan om op dat moment te leveren.

Alles over dit product van Maton

1m3 ophoogzand big bag

Big bag ophoogzand

Een oppervlak in uw tuin ophogen, een trampoline-gat vullen of een vijver dichten: met ophoogzand in een bigbag van Maton Groep regelt u het snel en voordelig. Ontdek hoe en waarvoor u opvulzand toepast en laat u verrassen door onze supersnelle levering. Al binnen 24 uur staat de bigbag met ophoogzand op uw stoep.

De inhoud van uw ophoogzand big bag

Ophoogzand wordt ook wel vulzand, opvulzand of aanvulzand genoemd. De functionaliteit van het zand is een stuk belangrijker dan het esthetische aspect. Ophoogzand wordt namelijk gebruikt voor ophoging of opvulling onder bestrating van tuinen of opritten. Er worden daarom weinig eisen gesteld aan dit zand, behalve dat het schoon moet zijn. Het zand wordt niet gezeefd waardoor de korrelgrootte variabel is en er sporen van schelpjes in kunnen zitten. Hierdoor heeft het een goede waterdoorlating. Bij Maton Groep schaft u eenvoudig een big bag met vulzand aan. Een big bag is een grote, stevige zak met een inhoud van 1 kuub.

Hoeveel opvulzand heeft u nodig?

Wilt u ophoogzand bestellen, maar twijfelt u over de benodigde hoeveelheid? Hoe veel m3 opvulzand u nodig heeft is afhankelijk van de lengte, breedte en diepte van het oppervlak dat u gaat vullen. U berekent het door de de vierkante meters te vermenigvuldigen met de gewenste diepte in centimeters. Heeft u bijvoorbeeld een oppervlak van 30 m2 en 5 cm diep, dan is de rekensom 30 x 0,05 = 1,5. U heeft dus ten minste 1,5 m3 ophoogzand nodig. Wij adviseren u hier 10% bij op te tellen. Naar mate de tijd verzakt het zand namelijk. In dit geval heeft u twee maal de big bag ophoogzand nodig, deze hebben standaard een inhoud van 1 m3. Zo wordt de juiste hoeveelheid opvulzand kopen een fluitje van een cent.

Big bag ophoogzand: snel geleverd en geplaatst

Van maandag t/m zaterdag leveren we uw big bag met ophoogzand indien gewenst binnen 24 uur op de afgesproken locatie. Vooraf stemmen we de losplaats met u af. U helpt ons enorm door ervoor te zorgen dat de omgeving rondom de losplaats vrijgemaakt is, zodat er voldoende ruimte is voor onze LNG-wagens. Overweegt u de ophoogzand bigbag op openbare weg te plaatsen? Overleg dit vooraf met uw gemeente, in sommige gevallen is een vergunning vereist. Maton Groep is hier niet verantwoordelijk voor. Zodra de big bag leeg is kunt u deze naar de milieustraat óf naar ons brengen. De big bag is namelijk volledig te recyclen of opnieuw te gebruiken.

Kosten van een ophoogzand big bag

U profiteert bij ons niet alleen van goede service, maar ook van scherpe prijzen. Omdat er weinig eisen worden gesteld aan het zand, is het een relatief voordelige oplossing. De kosten van ophoogzand in een big bag bedragen €85,-. Maton Groep hanteert transparante all-in prijzen, u komt achteraf dus niet voor onverwachte extra kosten te staan. Wilt u ophoogzand kopen in de regio Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik Loon op Zand of de Moer, dan komt u in aanmerking voor onze aantrekkelijke regioprijzen. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven.

Ophoogzand bestellen bij Maton Groep

Bij Maton Groep kiest u voor een kwalitatief product, uitstekende service en duurzame processen. U kunt eenvoudig ophoogzand bestellen via onze webshop. Als u vragen heeft over ons ophoogzand of uw bestelling liever telefonisch plaatst, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat zijn de openingstijden?

Bij Maton Groep kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht om uw afval te storten. De openingstijden van onze Milieustraat in Waalwijk zijn erg ruim, namelijk op maandag t/m donderdag van 07:00 tot 17:30, vrijdag van 07:00 tot 17:00 en op zaterdag van 7:00 tot 14:00.

Wat is de levertijd van een container?

Een container kunnen we over het algemeen binnen 24 uur leveren na plaatsing van de order. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid een andere dag te kiezen.

Wat kost een afvalcontainer huren?

De kosten zijn afhankelijk van de afvalstroom die u kiest. Ook de grootte, de locatie van plaatsing en duur van de huur hebben invloed op de prijs. U kunt via onze tool gemakkelijk berekenen wat een container voor u zou kosten.

In welk gebied leveren jullie de big bags?

In Waalwijk en omgeving. U kunt dit exact checken via de postcodecheck.

Leveren jullie ook big bags met inhoud, zoals bijvoorbeeld tuinaarde?

Ja, u kunt deze big bags bestellen via de website onder het kopje big bags met inhoud.

Wat mag er in mijn big bag?

U kunt tijdens het bestelproces zelf aangeven voor welke afvalsoort u een big bag nodig heeft.

Hoe snel kan de big bag geleverd worden?

We kunnen een big bag de volgende werkdag al leveren. Het is natuurlijk ook mogelijk om een andere afleverdag te kiezen.

Welke formaten big bags kunnen jullie leveren?

U vindt bij ons de standaard maat voor een big bag, namelijk 100 x 100 x 100 cm. Oftewel 1 kuub.

Waar moet ik de big bag plaatsen?

U dient de big bag te plaatsen op een plek waar onze wagens gemakkelijk toegang tot hebben i.v.m. het ophalen. Een parkeervak heeft onze voorkeur. Twijfelt u over een geschikte plek, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wanneer wordt de big bag opgehaald?

Dit kunt u zelf aangeven via een ophaalverzoek op de website, of via de mail, chat of telefoon.

Hoe wordt mijn lege big bag geleverd?

Een van onze vertegenwoordigers komt deze persoonlijk bij u afleveren. We kunnen u dan ook helpen bij het kiezen van de juiste plek voor de plaatsing.

Heb ik een vergunning nodig voor een container?

Als u de container plaatst op eigen terrein, dan is het antwoord nee. Plaatst u de container op gemeentegrond, dan is dit afhankelijk van de regelgeving van de gemeente. U kunt het beste met hen contact opnemen voor meer informatie.

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.