Menu

1m3 boerengrind big bag

Direct bestellen

Succesvol toegevoegd aan uw opdracht

Direct afrekenen

Wat is uw postcode en huisnummer?

Uw prijs is

Vul eerst uw postcode in

All-in prijzen, geen extra kosten achteraf

Wij halen de container op, op uw verzoek

Betaal veilig met iDeal, PIN of contant

Tevreden klanten van Maton Groep

Zij gingen u al voor

Prima service!

Je kan eenvoudig via internet een container aanvragen. Deze wordt ook keurig op de juiste dag geleverd. Na een telefoontje dat ie weer opgehaald mocht worden, werd hij binnen enkele dagen opgehaald….!

Zeer snelle plaatsing

In de ochtend een container besteld en deze werd dezelfde dag nog geplaatst. 🙂 Wat een service!

Prima service

.

Heeft u vragen over onze containers? We zijn gemakkelijk en snel per telefoon, chat en e-mail bereikbaar. Laat ons alvast uw voorkeur weten voor de leverdatum en wij doen er vanzelfsprekend alles aan om op dat moment te leveren.

Alles over dit product van Maton

1m3 boerengrind big bag

Afmetingen grind: 16-32 mm  

Boerengrind big bag

Droomt u van een tuin of oprit met een landelijke, natuurlijke uitstraling? Dan is boerengrind met zijn bonte kleurenpalet de perfecte toevoeging. Deze populaire grindsoort wordt ook wel riviergrind genoemd en dankt zijn benamingen onder andere aan zijn herkomst en uiterlijke kenmerken. Gaat u binnenkort uw tuin of oprit aanpakken? Bij Maton Groep bestelt u eenvoudig een boerengrind big bag: gegarandeerd snel én voordelig!

Kenmerken van boeren- of riviergrind

Boerengrind vindt zijn oorsprong in Zuid-Nederland en België. Het wordt gewonnen uit rivier De Maas, vandaar de bijnaam ‘riviergrind’. Het is een uiterst populaire grindsoort, mede door de gunstige prijs. Het oer-Hollandse product hoeft tenslotte niet te worden geïmporteerd. Het grind bestaat uit een mix van verschillende geel-, beige-, wit- en grijstinten. Boerengrind is ook geschikt als drainage- of dakgrind. U maakt er zelfs beton van. Boeren grind wordt vandaag de dag het vaakst toegepast als siergrind. Vroeger werden uitsluitend boerenerven ermee verrijkt, maar tegenwoordig zien we het ook veel in landelijke en klassieke tuinstijlen terugkomen. Met een boerengrind big bag van Maton Groep legt u moeiteloos terrassen, bloemperken, paden en opritten aan. Naast een boerengrind big bag leveren wij ook big bags met Basalt split, Ardenner split of Wit grind.

Hoeveel boerengrind heeft u nodig?

De inhoud van een boerengrind big bag bedraagt 1 kuub (1 m3). Gemiddeld kunt u hiermee ±16 m2 oppervlakte bedekken. Om te voorkomen dat er gaten in uw oppervlak ontstaan, adviseren wij een laag van minimaal 5 cm aan te leggen. Betreft het oppervlak een oprit, dan is het raadzaam om gebruik te maken van splitplaten voor een stabiele ondergrond. Twijfelt u over benodigde hoeveelheid boerengrind? Neem contact op met onze klantnservice, zij denken graag met u mee.

Wat kost boerengrind?

Een ding is zeker: dankzij onze scherpe all-in prijzen komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan zoals extra kosten achteraf. De kosten voor een boerengrind big bag bedragen €110,-. Niet meer en niet minder, tenzij de losplaats zich in regio Waalwijk, Kaatsheuvel, Drunen, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand of de Moer bevindt. Dan profiteert u namelijk van onze aantrekkelijke regioprijzen!

Uw boerengrind big bag bestellen bij Maton Groep

Bij Maton Groep bent u niet enkel verzekerd van scherpe all-in prijzen, u kiest ook voor de beste service. Zo leveren we uw big bag(s) op werk- en zaterdagen zelfs binnen 24 uur. Een goede voorbereiding is het halve werk: zorg ervoor dat de losplaats leeg en goed bereikbaar is voor onze wagens. Wilt u de big bag met boerengrind op de openbare weg plaatsen? Houd er dan rekening mee dat sommige gemeenten een vergunning eisen; dit is uw eigen verantwoordelijkheid. De lege big bag kunt u deponeren bij de milieustraat of naar ons terugbrengen zodat wij hem kunnen recyclen of hergebruiken. U bestelt boeren grind eenvoudig online via onze webshop. Bij vragen over onze big bags met inhoud zijn wij per mail of telefonisch bereikbaar.

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat zijn de openingstijden?

Bij Maton Groep kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht om uw afval te storten. De openingstijden van onze Milieustraat in Waalwijk zijn erg ruim, namelijk op maandag t/m donderdag van 07:00 tot 17:30, vrijdag van 07:00 tot 17:00 en op zaterdag van 7:00 tot 14:00.

Wat is de levertijd van een container?

Een container kunnen we over het algemeen binnen 24 uur leveren na plaatsing van de order. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid een andere dag te kiezen.

Wat kost een afvalcontainer huren?

De kosten zijn afhankelijk van de afvalstroom die u kiest. Ook de grootte, de locatie van plaatsing en duur van de huur hebben invloed op de prijs. U kunt via onze tool gemakkelijk berekenen wat een container voor u zou kosten.

In welk gebied leveren jullie de big bags?

In Waalwijk en omgeving. U kunt dit exact checken via de postcodecheck.

Leveren jullie ook big bags met inhoud, zoals bijvoorbeeld tuinaarde?

Ja, u kunt deze big bags bestellen via de website onder het kopje big bags met inhoud.

Wat mag er in mijn big bag?

U kunt tijdens het bestelproces zelf aangeven voor welke afvalsoort u een big bag nodig heeft.

Hoe snel kan de big bag geleverd worden?

We kunnen een big bag de volgende werkdag al leveren. Het is natuurlijk ook mogelijk om een andere afleverdag te kiezen.

Welke formaten big bags kunnen jullie leveren?

U vindt bij ons de standaard maat voor een big bag, namelijk 100 x 100 x 100 cm. Oftewel 1 kuub.

Waar moet ik de big bag plaatsen?

U dient de big bag te plaatsen op een plek waar onze wagens gemakkelijk toegang tot hebben i.v.m. het ophalen. Een parkeervak heeft onze voorkeur. Twijfelt u over een geschikte plek, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wanneer wordt de big bag opgehaald?

Dit kunt u zelf aangeven via een ophaalverzoek op de website, of via de mail, chat of telefoon.

Hoe wordt mijn lege big bag geleverd?

Een van onze vertegenwoordigers komt deze persoonlijk bij u afleveren. We kunnen u dan ook helpen bij het kiezen van de juiste plek voor de plaatsing.

Heb ik een vergunning nodig voor een container?

Als u de container plaatst op eigen terrein, dan is het antwoord nee. Plaatst u de container op gemeentegrond, dan is dit afhankelijk van de regelgeving van de gemeente. U kunt het beste met hen contact opnemen voor meer informatie.

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.