Menu

1m3 wit grind big bag

Direct bestellen

Succesvol toegevoegd aan uw opdracht

Direct afrekenen

Wat is uw postcode en huisnummer?

Uw prijs is

Vul eerst uw postcode in

All-in prijzen, geen extra kosten achteraf

Wij halen de container op, op uw verzoek

Betaal veilig met iDeal, PIN of contant

Tevreden klanten van Maton Groep

Zij gingen u al voor

Snelle service, zelfde dag nog een container

Goede en snelle service

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en correct geholpen.

Goede service

De container werd vroeg op de gevraagde plaats geplaatst door een aardige chauffeur

Heeft u vragen over onze containers? We zijn gemakkelijk en snel per telefoon, chat en e-mail bereikbaar. Laat ons alvast uw voorkeur weten voor de leverdatum en wij doen er vanzelfsprekend alles aan om op dat moment te leveren.

Alles over dit product van Maton

1m3 wit grind big bag

Afmetingen grind: 8-12mm  

Wit grind big bag

Met wit grind creëert u in een handomdraai een moderne, luxe sfeer in uw tuin. Maar, ook in een natuurlijke, landelijke tuin en op opritten misstaat het niet. Deze grindsoort is erg veelzijdig: u combineert hem met nagenoeg alle soorten natuursteen en bestrating. Dat maakt het witte grind een populaire splitsoort. Wit grind staat tevens bekend als Limburgs grind of Limburgs wit grind. Bent u op zoek naar een wit grind big bag? Bij Maton Groep bestelt u deze snel en voordelig online.

De kenmerken van Limburgs wit grind

Van oorsprong komt wit grind uit Limburg, vandaar de bijnaam ‘Limburgs grind’. En hoewel de naam je anders doet vermoeden, bestaat deze grindsoort naast overwegend witte steentjes ook uit grijs, beige en zwart gesteente. Het witte grind wordt onder andere toegepast als siergrind rondom een vijver of bloemperk. Daarnaast is het uiterst geschikt om looppaden en terrassen mee aan te leggen. Dankzij de hoge hardheid kunt u zelfs uw oprit ermee bedekken. Maak het uzelf gemakkelijk en bestel een big bag met wit grind bij Maton Groep. De inhoud van een bigbag wit grind is 1 kuub (1m3). Het is raadzaam om het oppervlak te voorzien van worteldoek om de groei van onkruid tegen te gaan. Legt u een oprit met wit grind aan? Maak dan aanvullend gebruik van splitplaten voor extra stabiliteit.

Wit grind big bag binnen 24 uur geleverd

Op werk- en zaterdagen wordt de big bag met wit grind indien gewenst de volgende dag - binnen 24 uur dus - geleverd. Om ervoor te zorgen dat de plaatsing vlekkeloos verloopt, helpt het als u ervoor zorgt dat de losplaats goed bereikbaar is voor onze wagens. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. Rijd bijvoorbeeld uw auto even van de oprit of zorg dat fietsen in de garage staan. Heeft u niet de ruimte om de wit grind big bag op eigen terrein te plaatsen? Ga dan na bij uw gemeente of een vergunning vereist is voor het plaatsen van de big bag op openbare weg. Klus geklaard? Deponeer uw lege big bag(s) bij de milieustraat of bij onze locatie.

Hoeveel kost wit grind?

Bij Maton Groep hanteren we scherpe all-in tarieven. Dat betekent wij achteraf nooit extra kosten doorberekenen. De kosten voor een bigbag wit grind bedragen €149,-. Bevindt de losplaats zich in de regio Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Waspik of de Moer? Dan komt u in aanmerking voor onze aantrekkelijke regioprijzen.

Big bag wit grind bestellen via Maton Groep

Wij garanderen een kwalitatief product, uitstekende service en duurzame processen. Zo recyclen of hergebruiken we de big bags en vervoeren we uw wit grind big bag met onze gloednieuwe LNG-wagens. U bestelt wit grind eenvoudig en snel via onze webshop. Onze klantenservice is bereikbaar per mail en telefoon indien u vragen heeft over onze producten of service. Wie weet staan we binnenkort bij u op de stoep!

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat zijn de openingstijden?

Bij Maton Groep kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht om uw afval te storten. De openingstijden van onze Milieustraat in Waalwijk zijn erg ruim, namelijk op maandag t/m donderdag van 07:00 tot 17:30, vrijdag van 07:00 tot 17:00 en op zaterdag van 7:00 tot 14:00.

Wat is de levertijd van een container?

Een container kunnen we over het algemeen binnen 24 uur leveren na plaatsing van de order. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid een andere dag te kiezen.

Wat kost een afvalcontainer huren?

De kosten zijn afhankelijk van de afvalstroom die u kiest. Ook de grootte, de locatie van plaatsing en duur van de huur hebben invloed op de prijs. U kunt via onze tool gemakkelijk berekenen wat een container voor u zou kosten.

In welk gebied leveren jullie de big bags?

In Waalwijk en omgeving. U kunt dit exact checken via de postcodecheck.

Leveren jullie ook big bags met inhoud, zoals bijvoorbeeld tuinaarde?

Ja, u kunt deze big bags bestellen via de website onder het kopje big bags met inhoud.

Wat mag er in mijn big bag?

U kunt tijdens het bestelproces zelf aangeven voor welke afvalsoort u een big bag nodig heeft.

Hoe snel kan de big bag geleverd worden?

We kunnen een big bag de volgende werkdag al leveren. Het is natuurlijk ook mogelijk om een andere afleverdag te kiezen.

Welke formaten big bags kunnen jullie leveren?

U vindt bij ons de standaard maat voor een big bag, namelijk 100 x 100 x 100 cm. Oftewel 1 kuub.

Waar moet ik de big bag plaatsen?

U dient de big bag te plaatsen op een plek waar onze wagens gemakkelijk toegang tot hebben i.v.m. het ophalen. Een parkeervak heeft onze voorkeur. Twijfelt u over een geschikte plek, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wanneer wordt de big bag opgehaald?

Dit kunt u zelf aangeven via een ophaalverzoek op de website, of via de mail, chat of telefoon.

Hoe wordt mijn lege big bag geleverd?

Een van onze vertegenwoordigers komt deze persoonlijk bij u afleveren. We kunnen u dan ook helpen bij het kiezen van de juiste plek voor de plaatsing.

Heb ik een vergunning nodig voor een container?

Als u de container plaatst op eigen terrein, dan is het antwoord nee. Plaatst u de container op gemeentegrond, dan is dit afhankelijk van de regelgeving van de gemeente. U kunt het beste met hen contact opnemen voor meer informatie.

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.