Menu

1m3 basalt grind big bag

Direct bestellen

Succesvol toegevoegd aan uw opdracht

Direct afrekenen

Wat is uw postcode en huisnummer?

Uw prijs is

Vul eerst uw postcode in

All-in prijzen, geen extra kosten achteraf

Wij halen de container op, op uw verzoek

Betaal veilig met iDeal, PIN of contant

Tevreden klanten van Maton Groep

Zij gingen u al voor

goede services.

Alleen jammer dat ze niet laten weten wanneer ze de container komen halen ,Door drukte was het twee dagen later. Maar verder geen opmerkingen. Niet te duur.

Goed, helaas een paar missers.

Telefonisch contact is prima, vlotte afwerking. Helaas 1 keer een verkeerde container opgehaald. 1 keer een chauffeur weg gestuurd omdat de container nog niet opgehaald hoefde te worden.

Super!

Als je aan het verbouwen bent is afval het laatste waar je druk mee wilt zijn. Maton is snel en flexibel en regelt alles in een handomdraai.

Heeft u vragen over onze containers? We zijn gemakkelijk en snel per telefoon, chat en e-mail bereikbaar. Laat ons alvast uw voorkeur weten voor de leverdatum en wij doen er vanzelfsprekend alles aan om op dat moment te leveren.

Alles over dit product van Maton

1m3 basalt grind big bag

Afmetingen grind: 8-11 mm      

Big bag basalt split

Basalt split is een stijlvolle aanvulling op uw tuin, terras of oprit. Deze populaire splitsoort heeft een hoge hardheid, is nagenoeg onverwoestbaar én kleurvast. Daarom wordt basalt grind veelvuldig toegepast op oppervlakken die zwaar belast worden. Denk bijvoorbeeld aan parkeerplaatsen en opritten. Gaat u binnenkort tuinpaden of een nieuwe oprit aanleggen? Bij Maton Groep bestelt u snel en voordelig een big bag basalt split.

Waarom kiezen voor antraciet split

Split basalt vindt zijn oorsprong in vulkanische gebieden op Duits grondgebied. Dit gesteente ontstaat door de stolling van lava en magma. Dat maakt dat deze splitsoort superhard is en hierdoor nauwelijks slijt. Ideaal voor parkeerplaatsen, opritten en toegangswegen. Daarbij behoudt het een leven lang zijn diepe donkergrijze kleur. Men noemt deze splitsoort daarom ook wel antraciet split. Dankzij zijn moderne uitstraling wordt basalt split ook vaak als siergesteente toegepast. De inhoud van een big bag basalt split is standaard 1 kuub (1m3), hiermee bedekt u ±16 m2 oppervlak met een dikte van 5 cm.

Basalt split onderhoudsvriendelijk aanleggen

Om te voorkomen dat er sporen op uw oprit ontstaan is het raadzaam om het oppervlak te voorzien van splitplaten. Hierdoor bent u verzekerd van een stabiele ondergrond en heeft u geen last van verzakkingen en/of sporen. Past u basalt split als siergesteente toe in uw tuin? Dan is een worteldoek voldoende om de groei van onkruid tegen te gaan.

Levering en plaatsing van uw big bag basalt split

Bij Maton Groep profiteert u te allen tijde van onze topservice. Op werk- en zaterdagen leveren we uw big bag(s) bijvoorbeeld standaard binnen 24 uur op de gewenste locatie. Het plaatsen van een big bag met inhoud is een aardig karwei. U helpt ons enorm door ruimte te maken voor onze wagens. Bijvoorbeeld door uw auto op de dag dat wij uw basalt split komen leveren elders te parkeren. Overweegt u de big bag te plaatsen op de openbare weg? In sommige gemeenten heeft u hiervoor een vergunning nodig. Vergeet dit niet te controleren! Het tussentijds verplaatsen van de big bag met basalt split raden wij sterk af. Zodra de big bag helemaal leeg is kan deze volledig gerecycled worden in de milieustraat of bij ons op het terrein.

Basalt grind bestellen bij Maton Groep

Het all-in tarief voor een big bag gevuld met basalt split bedraagt €149,-. Wilt u een big bag basalt split kopen in de regio Waalwijk, Drunen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Waspik, Loon op Zand of de Moer, dan profiteert u van aantrekkelijke regioprijzen. Vul uw postcode in via onze handige rekentool en ontdek welke prijs voor u geldt. U bestelt basalt grind eenvoudig via onze webshop. Als u vragen heeft of twijfelt over de benodigde hoeveelheid basalt split, kunt u ons altijd telefonisch contacteren. Naast de big bag basalt split leveren wij ook big bags met Ardenner split, Boerengrind of Wit grind.

Veelgestelde vragen

FAQ

Wat zijn de openingstijden?

Bij Maton Groep kunt u van maandag tot en met zaterdag terecht om uw afval te storten. De openingstijden van onze Milieustraat in Waalwijk zijn erg ruim, namelijk op maandag t/m donderdag van 07:00 tot 17:30, vrijdag van 07:00 tot 17:00 en op zaterdag van 7:00 tot 14:00.

Wat is de levertijd van een container?

Een container kunnen we over het algemeen binnen 24 uur leveren na plaatsing van de order. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid een andere dag te kiezen.

Wat kost een afvalcontainer huren?

De kosten zijn afhankelijk van de afvalstroom die u kiest. Ook de grootte, de locatie van plaatsing en duur van de huur hebben invloed op de prijs. U kunt via onze tool gemakkelijk berekenen wat een container voor u zou kosten.

In welk gebied leveren jullie de big bags?

In Waalwijk en omgeving. U kunt dit exact checken via de postcodecheck.

Leveren jullie ook big bags met inhoud, zoals bijvoorbeeld tuinaarde?

Ja, u kunt deze big bags bestellen via de website onder het kopje big bags met inhoud.

Wat mag er in mijn big bag?

U kunt tijdens het bestelproces zelf aangeven voor welke afvalsoort u een big bag nodig heeft.

Hoe snel kan de big bag geleverd worden?

We kunnen een big bag de volgende werkdag al leveren. Het is natuurlijk ook mogelijk om een andere afleverdag te kiezen.

Welke formaten big bags kunnen jullie leveren?

U vindt bij ons de standaard maat voor een big bag, namelijk 100 x 100 x 100 cm. Oftewel 1 kuub.

Waar moet ik de big bag plaatsen?

U dient de big bag te plaatsen op een plek waar onze wagens gemakkelijk toegang tot hebben i.v.m. het ophalen. Een parkeervak heeft onze voorkeur. Twijfelt u over een geschikte plek, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Wanneer wordt de big bag opgehaald?

Dit kunt u zelf aangeven via een ophaalverzoek op de website, of via de mail, chat of telefoon.

Hoe wordt mijn lege big bag geleverd?

Een van onze vertegenwoordigers komt deze persoonlijk bij u afleveren. We kunnen u dan ook helpen bij het kiezen van de juiste plek voor de plaatsing.

Heb ik een vergunning nodig voor een container?

Als u de container plaatst op eigen terrein, dan is het antwoord nee. Plaatst u de container op gemeentegrond, dan is dit afhankelijk van de regelgeving van de gemeente. U kunt het beste met hen contact opnemen voor meer informatie.

Hoe neem ik contact op met Maton?

U kunt ons bellen op 0416 281 468, mailen op info@matongroep.nl en op werkdagen met ons chatten.

Hoe laat ik een container legen?

U heeft bij Maton Groep standaard lediging momenten op een door u gewenste dag, variërend van eens per maand tot twee keer per week. Zit uw rolcontainer onverwachts eerder vol? Neem dan contact op en we komen deze dezelfde week legen.