Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Afvalcontainer 2m3 huren

Snel en gemakkelijk online

Huur voordelig een dakafval container

Afvalcontainer 2m3 voor elk type afval

Op zoek naar een een container voor een grote bouw, verbouw of sloop klus? In de 2m3 past heel veel afval? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers voor afval. Wij hebben ook containers van 2m3, 4m3, 6m3, 8m3,10m3 en 11 m3.  Wist u dat wij, naast containerverhuur, het afval ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar.

U kunt kiezen uit de volgende type afvalcontainers:

  • Bouw en sloop
  • Dakleer-bitumen
  • Groenafval
  • Grofvuil
  • Houtafval
  • Puinafval
  • Zand en grond

Huur uw 2 kuub afvalcontainer voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u voor de deur.

grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

Maton Groep: de containerverhuurder voor uw afval

Al jaren levert Maton Groep containers voor allerlei soorten afval. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en hun afval op een verantwoorde manier verwerkt.

Afvalcontainer 2m3

De afvalcontainer in het formaat 2m3 is de kleinste afvalcontainer die wij aanbieden. Het formaat 2m3 is perfect voor kleine klussen en klein afval. De container van dit formaat neemt weinig plek in beslag op de stoep en is daarnaast voordelig geprijsd.

Alle soorten containers voor verschillende soorten vuil

Maton Groep heeft alle soorten denkbare containers. Van bouwcontainer tot sloopcontainer en van puincontainer tot groencontainer; wanneer u een container wilt huren kunnen wij u helpen. Wij leveren containers voor alle verschillende afvalsoorten, maar ook in verschillende formaten. Weet u niet precies welke afvalcontainer u nodig heeft? Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u gratis en vrijblijvend voorzien van advies. Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Al uw zorgen uit handen

Wilt u van uw afval af? Het enige wat u hoeft te doen is via onze website een container huren en deze zelf vullen. Wij leveren de container bij u op de stoep en zorgen dat alle afval die u erin stopt op een duurzame manier wordt verwerkt.

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep