Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Grondbank & Bodemsaneringen

Van sloop naar bouwrijp

Het volledig bouwrijp maken van uw terrein of locatie

De basis voor succes

Maton Groep B.V. is gecertificeerd volgens de meest recente beoordelingsrichtlijn op het gebied van Grondbank (BRL 9335) en is daardoor ook erkend door de overheid. Onze activiteiten met betrekking tot de grondbank bestaan uit inname, opslag en verkoop van grond.

Doordat Maton Groep B.V. beschikt over een grondbank, kunnen wij naast sloopwerken en recycling ook zorgen voor het volledig bouwrijp maken van uw terrein of locatie.

Het komt regelmatig voor dat er vervuilde grond vrijkomt en dat een bodemsanering wenselijk is. Maton Groep B.V. beschikt over de benodigde expertise en is uitgerust om een bodemsanering in zijn geheel voor u uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan het onderstaande traject:
  • Verkennend en nader bodemonderzoek
  • Saneringsplan met kostenraming
  • Sanering conform BRL SIKB 7000
  • Directievoering en begeleiding van de sanering
  • Nazorg en evaluatierapport
Naast het saneringstraject kunnen wij het terrein ook verder geschikt maken voor ontwikkeling. Hieronder staat een greep uit ons dienstenpakket:
  • Verwijderen van funderingspalen
  • Bouwrijp maken
  • Aanleg van riolering
  • Aanleg van bestrating
Ofwel het “bodemprobleem” kan Maton Groep B.V. in zijn geheel voor u oplossen, van bodemonderzoek tot bouwrijp maken van het terrein.
Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Certificaat

Grondbank (BRL 9335)
Het toepassen van grond, baggerspecie moet voldoen aan de eisen van het Besluit bodemkwaliteit. Certificaathouders van de BRL 9335 (grondbanken) spelen vaak een belangrijke rol bij het grond en baggerverzet. Het gaat daarbij om inname, splitsen, samenvoegen, opslaan, milieuhygiënisch kwalificeren en uitleveren van (gereinigde) partijen grond en baggerspecie aan de toepasser. Deze werkzaamheden moeten worden uitgevoerd overeenkomstig de BRL 9335 en de bijbehorende protocollen, zodat de samenleving erop kan vertrouwen dat de juiste kwaliteit van grond en baggerspecie wordt toegepast.

Grondbank & Bodemsaneringen

Offerte opvragen

Laat uw gegevens achter

Door op de knop te drukken, bevestigt u akkoord
te gaan met de verwerking van uw gegevens
conform de privacyverklaring