Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Gezocht: chauffeur haakarm-vrachtwagen

afzetcontainer huren waalwijk

Chauffeur voor haakarm-vrachtwagen

Ben je op zoek naar een afwisselende en zelfstandige functie? Ben je toe aan een uitdaging? Wil je samen met een groep enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan het milieu en duurzaamheid? Lees dan vooral verder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, efficiënte en kwaliteitsbewuste chauffeur voor onze haakarm-vrachtwagen voor het inzamelen/storten van afval in ons recyclingbedrijf Maton Groep B.V.

Maton Groep is gespecialiseerd in afvalinzameling, containerservice, gevelwerken en recycling en vormt – samen met haar zusterbedrijf Maton-De Rooy (duurzaam slopen, asbestverwijdering en bodemsanering) – een duurzaam servicebedrijf dat met haar klanten en partners in de keten een lange termijn relatie opbouwt en op een flexibele, slagvaardige en kosteneffectieve wijze met hen samenwerkt en bijdraagt aan de circulaire economie.

Jouw werkzaamheden in het kort

 • Je bent verantwoordelijk voor het zo efficiënt en effectief mogelijk plaatsen en ophalen van afval(-containers) met een haakarm-vrachtwagen, en het laden en het storten van het afval op onze bedrijfslocatie of bij een afvalverwerker;
 • Je zorgt voor een juiste bediening van de vrachtwagen waarbij je rekening houdt met de omgeving en zorgt voor een veilige werkplek door toepassing van de geldende veiligheidsregels;
 • Je houdt de gesteldheid van de vrachtwagen correct bij en waar nodig verricht je zelf lichte herstelwerkzaamheden;

Welke talenten breng jij mee?

 • Gedreven chauffeur die weet hoe met een haakarm vrachtauto om te gaan;
 • Flexibele en stressbestendige werkhouding;
 • Zelfstandig, maar je bent ook in staat om in teamverband te kunnen werken;
 • Rijbewijs CE met code 95 en bestuurderskaart;
 • Bij voorkeur diploma VCA of bereid zijn deze te behalen;
 • Ervaring in de functie is een pré;
 • Je bent leergierig en vindt het een uitdaging om zaken te optimaliseren;
 • Je communiceert open en direct en beheerst de Nederlandse taal.

Hoe belonen wij jou?

Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden wij je een omgeving waarin plezierig, respectvol en inspirerend wordt samengewerkt en met korte, directe communicatielijnen met de directie. Er is ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en invloed uit te oefenen op jouw werk en je krijgt ondersteuning om jouw talenten verder te ontwikkelen. Natuurlijk bieden wij je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, mede afhankelijk van jouw ervaring.

Ben jij enthousiast voor deze functie in ons bedrijf? Solliciteer dan nu!

Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en CV digitaal ([email protected])!