Menu

Klantenservice medewerker

Klantenservice medewerker

Klantenservice medewerker 
Vind jij het belangrijk dat klanten goed worden geholpen en ben je toevallig nog op zoek naar een nieuwe baan?

Dan hebben wij het perfecte werk voor jou!

Als klantenservice medewerker bij de Maton groep ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Met jou klantgerichte aanpak help je de klant met zijn vraag. Of het nu gaat om een verzoek voor het plaatsen van een container, een aanvraag voor een extra lediging of een klacht, jij helpt de klant! Dit doe je niet alleen. Bij complexere vraagstukken draag je deze feilloos over naar jou collega's. De klant hoeft niet 2 keer zijn verhaal te doen, jij doet het voor hem en brengt hem in contact met een collega die hem verder helpt.

Wat ga je doen?

- Inkomende vragen beantwoorden (40%)
- Mails beantwoorden (30%)
- Chatberichten beantwoorden (10%)
- Afhandelen van aanvragen vanuit de klant (20%)

Wat is vereist?

- Je beschikt over minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
- Je hebt een proactieve houding en durft initiatief te tonen
- Je bent klantgericht en weet rustig en duidelijk te communiceren
- Je bent 38 uur per week beschikbaar. (parttime is bespreekbaar)
- Je woont in de omgeving van Waalwijk

Hoe belonen wij jou?

Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden wij je een omgeving waarin plezierig, respectvol en inspirerend wordt samengewerkt en met korte, directe communicatielijnen met de directie. Er is ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en invloed uit te oefenen op jouw werk en je krijgt ondersteuning om jouw talenten verder te ontwikkelen. Natuurlijk bieden wij je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, mede afhankelijk van jouw ervaring.

Wie zijn wij?

Maton Groep is gespecialiseerd in afvalinzameling, containerservice, gevelreiniging/-werken en recycling een duurzaam servicebedrijf dat met haar klanten en partners in de keten een lange termijn relatie opbouwt en op een flexibele, slagvaardige en kosteneffectieve wijze met hen samenwerkt en bijdraagt aan de circulaire economie.

Ben jij enthousiast voor deze functie in ons bedrijf? Solliciteer dan nu! Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en CV digitaal voor 30 juni 2023!

Overig

Soort dienstverband
Fulltime

Rooster
Dagdienst

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Pension

Soorten aanvullende vergoedingen
Vakantiegeld

Ervaring
Klantenservice: 1 jaar (Gewenst)

Werklocatie
Fysiek