Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Bouwafval container bestellen

Snel en gemakkelijk online

Huur snel en gemakkelijk een bouwafval container bij Maton Groep

Een container voor bouwafval in alle formaten

Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres voor het huren van een bouwafval container. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers, namelijk van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3. Maar dat is niet het enige wat wij doen. Wij verwerken ook uw afval op ons eigen terrein. Dit is enerzijds goed voor het milieu en anderzijds heeft u hier verder geen omkijken naar. 

Huur uw dakafval container voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.

grote afzetcontainer huren
Op zoek naar een extra grote container? Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grond.

De keuze voor Maton Groep

Maton Groep levert al sinds 1987 containers voor allerlei soorten afval aan zowel particulieren als bedrijven. Duurzame klantrelaties staan bij ons voorop en daarom werken we zo flexibel en kostenefficiënt mogelijk. Gaat u een container huren voor bouwafval bij Maton Groep, dan bent u er ook van verzekerd dat de inhoud op een verantwoorde manier verwerkt wordt. We regelen het voor u van A tot Z!

Afvalcontainer voor bouwafval

Bent u aan het verbouwen of bezig met een bouwklus, dan komt daar vast veel afval bij kijken. Door dit direct in een container te plaatsen, houdt u de werkplek schoon en kunt u netjes en veilig werken. Een verbouwing kost al veel tijd, dus laat het opruimen ervan met onze bouwafval container zo min mogelijk tijd kosten.

Afvalverwerking

Bij Maton Groep leveren we containers voor allerlei soorten afval, halen deze vervolgens op en verwerken de inhoud op eigen terrein. Dit doen we zo duurzaam mogelijk en dragen hiermee bij aan een circulaire economie. De kosten hiervoor zitten natuurlijk al inbegrepen in de huurprijs. U hoeft alleen te zorgen dat het bouwafval in de container terecht komt en wij doen de rest!

Bouwafval container huren via de website

Het huren van een container gaat heel gemakkelijk. U kiest online de grootte van de container en vervolgens voor bouw- en sloopafval. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is all-in, dus u hoeft niet bang te zijn voor kosten achteraf. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al een aardige kostenpost.

Levering van de container

Wij leveren de container op de door u gewenste dag, van maandag tot en met zaterdag. Dit is vaak al binnen 24 uur mogelijk, mocht dat gewenst zijn natuurlijk! We plaatsen de bouwafval container bij u op de afgesproken plek, dus u hoeft er geen rekening mee te houden dat u thuis moet zijn. U bespaart tijd terwijl Maton Groep het regelt voor u en dat doen we graag!

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep