Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Bouwcontainer huren voor uw verbouwing

Snel en gemakkelijk online

Huur snel en gemakkelijk een bouwcontainer bij Maton Groep

Containers voor dakafval in alle formaten

Bent u op zoek naar een container voor bouwafval? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers voor bouwafval. Wij hebben bouwcontainers van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3.  Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar. U kunt kiezen uit de volgende type containers:
  • Bouw en sloop
  • Dakleer-bitumen
  • Groenafval
  • Grofvuil
  • Houtafval
  • Puinafval
  • Zand en grond
Huur uw bouwcontainer voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.
grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

De keuze voor Maton Groep

Al jaren levert Maton Groep bouwcontainers voor allerlei soorten afval. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en hun bouwafval op een verantwoorde manier verwerkt.

Bouwcontainer huren

Tijdens een verbouwing heeft u altijd te maken met afval. Het is prettig werken als u het bouwafval direct kwijt kunt een afvalcontainer. Zo blijft de werkplek zo schoon mogelijk en bent u niet veel tijd kwijt aan het opruimen van het bouwafval.  

Afvalverwerking

Naast dat u het afval direct in de bouwcontainer kwijt kunt, verzorgen wij ook de afvalverwerking. Tijdens een verbouwing gaat er vaak veel tijd verloren aan het afvoeren van het bouwafval. Dit nemen wij voor u volledig uithanden, waardoor u volledig kunt focussen op de verbouwing. De kosten hiervan zitten al inbegrepen bij de huurprijs. Dat scheelt u dus tijd én geld.

Online container huren

Het huren van de bouwcontainer gaat heel gemakkelijk. U kiest via onze website de grootte van de container en vervolgens voor bouw- en sloopafval. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is volledig all-in. Er komen dus geen kosten meer bij achteraf. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al duur genoeg.

Levering van de bouwcontainer

Wij leveren de container op de door u gewenste dag, dit kan vaak al binnen 24 uur. Wist u dat u niet thuis hoeft te zijn voor de levering? Wij plaatsen namelijk de container bij u op de stoep op de afgesproken plek. Zo hoeft u hier geen rekening mee te houden en kunt u gerust even naar de bouwmarkt tijdens het klussen.

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep