Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Grondcontainer huren en gemakkelijk afvoeren

Snel en gemakkelijk online

Huur snel en gemakkelijk een container voor grond bij Maton Groep

Grondcontainers in alle formaten voor een scherpe prijs

Op zoek naar een geschikte container voor grond? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende formaten containers voor allerlei soorten afval en dus ook containers om grond af te voeren. Wij hebben afvalbakken van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3.  Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken? We nemen dus alles voor u uit handen.

Huur uw grondcontainer voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.

grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

Container voor grond bij Maton Groep

Maton Groep is al jarenlang de specialist in afvalcontainers en zo ook in containers voor grond. Sinds 1987 hebben we duizenden particulieren en bedrijven al mogen voorzien van een container. Huurt u een grondcontainer bij ons, dan kunt u ervan uitgaan dat we de inhoud op een duurzame manier verwerken. Wij zijn uw partner in afval van A tot Z!

Afvalverwerking van grond

Een grondcontainer huren is één ding, maar u moet ook nog ergens met de inhoud blijven. Dat is vaak nog een hele klus, maar u hoeft zich daar geen zorgen over te maken als u de container bij ons huurt. We verwerken bij Maton Groep allerlei soorten afval, waaronder grond, zelf op ons eigen terrein. We bieden diverse formaten containers voor grond afvoeren, zodat u altijd de juiste vindt!

Online container voor grond huren

U huurt gemakkelijk een grond container via onze website. Heeft u het juiste formaat gevonden? Vul dan uw postcode in en u weet precies wat een grondcontainer huren gaat kosten. Deze prijs bevat de zowel de levering als het ophalen van de container en het duurzaam verwerken van de inhoud. U kunt dus achteraf niet voor onverwachte kosten te staan! Weet u niet precies welk formaat grondcontainer u moet huren, dan helpen we u graag de juiste keuze maken. Bij Maton Groep staan we via de telefoon, chat en mail voor u klaar!

Levering van grondcontainers

We kunnen uw container leveren waar en wanneer u dat uitkomt. Zodra u de bestelling geplaatst heeft, kunnen we over het algemeen al binnen 24 uur leveren. U hoeft zelfs niet thuis te blijven voor de container om grond af te voeren. We leveren hem netjes af bij u voor de deur op de afgesproken tijd. Heeft u de grondcontainer gevuld, dan komen we deze ook weer op een door u gewenste tijd en datum ophalen. Makkelijker kan niet toch!

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Onze vakmensen leiden vakmensen op

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep