Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Puincontainer bestellen voor uw puinafval​

Snel en gemakkelijk online

Huur snel en gemakkelijk puincontainers bij Maton Groep

Containers voor puin in alle formaten voor een scherpe prijs​

Bent u op zoek naar een container voor puinafval? Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers voor afval en dus ook puinafval. Wij hebben containers van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3. Wist u dat wij het afval ook voor u verwerken? U heeft dus nergens omkijken naar.

Huur uw puincontainer voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag geleverd natuurlijk!

grote afzetcontainer huren
Op zoek naar een extra grote container? Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grond.

De verhuurder van puincontainers

Maton Groep heeft jarenlange kennis en ervaring opgedaan in de verhuur van allerlei soorten containers. Al sinds 1987 leveren we aan zowel particulieren als consumenten en hebben persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan! We werken zo flexibel en kostenefficiënt mogelijk. De puincontainer prijs houden we natuurlijk zo laag mogelijk voor u als klant. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol en verwerken en recyclen we het puinafval op ons eigen terrein.

Puincontainer bestellen bij Maton Groep

Met onze puincontainers kunt u snel en gemakkelijk puinafval afvoeren. Onder puinafval valt onder andere tegels, beton, stenen muren en dakpannen. Heeft u een grote verbouwing op de planning of staat er sloopwerk op de agenda? Grote kans dat er veel puinafval vrijkomt. Onze containers hebben verschillende formaten, zodat u altijd een container voor puin vindt passend bij uw bouwklus.

Afvalverwerking op eigen terrein

Bij Maton Groep verhuren we puincontainers, maar zijn we ook specialist in afvalverwerking. Het is geen pretje om puinafval zelf weg te brengen naar de milieustraat en daarnaast kost het u veel tijd. Wij regelen het van A tot Z voor u! Gaat u een puincontainer bestellen bij ons, dan verzorgen we zowel de levering als het ophalen wanneer u dat uitkomt. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw afval zo duurzaam mogelijk verwerkt wordt. Voor velen een prettige gedachte!

Container voor puin online regelen

Wil je een puincontainer bestellen, dan gaat dat heel gemakkelijk via onze website. U kiest de grootte van de container en vervolgens voor de juiste categorie. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Weet u niet precies welke categorie van toepassing is bij uw afvalsoort? Of kunt u hulp gebruiken bij het kiezen van het formaat? Neem dan contact met ons op en we helpen u gratis en vrijblijvend!

De kosten van een puincontainer

Bij Maton Groep is de puincontainer prijs afhankelijk van een aantal factoren, namelijk de afmeting van de container, de woonplaats en het levermoment. We doen er natuurlijk alles aan om de kosten voor de puincontainer zo laag mogelijk te houden, zonder dat we onze servicegaranties verliezen. U kiest de dag en het tijdstip, zelfs binnen 24 uur, zonder dat u op dat moment aanwezig hoeft te zijn. Dat geldt zowel voor het aflever- als ophaalmoment. Het puinafval wordt uiteindelijk duurzaam verwerkt op ons eigen terrein. Dit doen we allemaal voor de aangegeven prijs van de puincontainer. Je komt bij ons nooit achteraf voor ongewenste verrassingen te staan!

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het
inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging
van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen
kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per
week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep