Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Uw opdracht 0,00
Navigatie sluiten

Portaalcontainer online huren

Snel en gemakkelijk online

Huur voordelig een portaalcontainer

Portaalcontainers voor afval in alle formaten

Bij Maton Groep bent u aan het juiste adres voor het huren van een portaalcontainer. Wij beschikken over alle verschillende soorten en formaten containers, namelijk van 4m3, 6m3, 10m3 en 11 m3. Maar dat is niet het enige wat wij doen. Wij verwerken ook uw afval op ons eigen terrein. Dit is enerzijds goed voor het milieu en anderzijds heeft u hier verder geen omkijken naar. 

Huur uw portaalcontainer voor 12:00 uur en vandaag staat deze nog bij u op de stoep. Ook op zaterdag.

grote afzetcontainer huren

Meer de behoeften aan een extra grote container? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze onze 11m3 haakcontainer, voor groenafval, puinafval, houtafval en grondafval.

Portaalcontainer voor al uw afval

Al jaren levert Maton Groep portaalcontainers voor allerlei soorten afval. Sinds 1987 hebben wij duizenden particulieren en bedrijven voorzien van een container en het aangeboden afval op een verantwoorde manier verwerkt.

Portaalcontainer huren

Bij bijna elke verbouwing komt er afval aan te pas en dit wilt u op de juiste manier verwerken. Door het huren van een portaalcontainer bij Maton Groep kunt u het afval direct in de container. Zo blijft de werkplek zo schoon mogelijk en bent u niet veel tijd kwijt aan het opruimen van het afval tijdens uw bouwklus.

Afvalverwerking

Naast dat u het afval direct in de portaalcontainer kwijt kunt, verzorgen wij ook de afvalverwerking. Tijdens een verbouwing gaat er vaak veel tijd verloren aan het afvoeren van het afval. Dit nemen wij voor u volledig uithanden, waardoor u volledig kunt focussen op de bouwklus. De kosten hiervan zitten al inbegrepen bij de huurprijs. Dat scheelt u dus tijd én geld.

Online huren

Het huren van de portaalcontainer gaat heel gemakkelijk. U kiest via onze website de grootte van de container en vervolgens geeft u aan welk afval u wilt afvoeren. U ziet direct welke kosten u kwijt bent. Deze prijs is volledig all-in. Er komen dus geen kosten meer bij achteraf. Dat is wel zo prettig, want een verbouwing of grote klus is vaak al duur genoeg. Twijfelt over welke afvalstroom u moet kiezen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Levering van de portaalcontainer

Wij leveren de container op de door u gewenste dag, dit kan vaak al binnen 24 uur. Wist u dat u niet thuis hoeft te zijn voor de levering? Wij plaatsen namelijk de portaalcontainer bij u op de stoep op de afgesproken plek. Zo hoeft u hier geen rekening mee te houden en kunt u gerust even naar de bouwmarkt tijdens het klussen.

Komt u niet uit de regio?

Komt u er niet uit?
Bel met Maton

Hoe huurt u een afzetcontainer?

1

Kies een container met de gewenste afmetingen

Afmetingen
2

Voor welk materiaal gebruikt u de container?

Materiaal
3

Kies een aflevermoment en betaal met iDeal

Bestellen
4

Wij brengen, wisselen en halen uw container

Gebruiken
maton groep waalwijk tilburg den bosch

Op zoek naar een rolcontainer?

Rolcontainers

Wij hebben zowel kunststof als stalen rolcontainers voor het inzamelen van uw bedrijfsafval, papier, folie en glas. Lediging van al deze rolcontainers voeren wij uit met onze eigen kraakperswagen en kan variëren van meerdere malen per week tot eens per 4 weken.

afvalverwerking maton groep